Μαμά η Μαρία Μενούνος: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης – Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της στην αγκαλιά της

Μαμά η Μαρία Μενούνος: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης – Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της στην αγκαλιά της

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου»

Η Μαρία Μενούνος απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης. Η 45χρονη σταρ λέει πως «ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της» όταν υποδέχτηκε την κόρη της Αθηνά Αλεξάνδρα στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο.

Περίπου έναν μήνα μετά η Μαρία Μενούνος φωτογραφίζεται με τη νεογέννητη κόρη της στο εξώφυλλο του US Weekly. Παράλληλα, σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη είχε προχωρήσει η Μαρία Μενούνος τον Μάιο ανακοινώνοντας πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

Η Μαρία Μενούνος έδωσε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας νωρίτερα φέτος, ενώ περίμενε την άφιξη του πρώτου της μωρού μέσω παρένθετης μητέρας.

Τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος μάλιστα, ήταν στο στάδιο 2. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μενούνος πέρασε μια τέτοια περιπέτεια με την υγεία της. Το 2017, είχε υποβληθεί ξανά σε θεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό της.

Πριν διαγνώσουν τον καρκίνο στο πάγκρεάς της, οι γιατροί, θεώρησαν ότι για τους πόνους της ευθύνεται το γεγονός, ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1, ο οποίος πιθανότατα, είναι κληρονομικός από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της και ο αδερφός της πάσχουν επίσης.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ