Ανατριχιάζει ο Φίλιππος Καμπούρης: «Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε» – Η αδερφή του ζωντάνεψε ενώ την πήγαιναν για νεκροψία!

Ανατριχιάζει ο Φίλιππος Καμπούρης: «Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε» – Η αδερφή του ζωντάνεψε ενώ την πήγαιναν για νεκροψία!

«Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της! Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει...»

Έκκληση απευθύνει ο Φίλιππος Καμπούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook. Η αδελφή του, δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς, αλλά ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατάφερε να ζήσει!

Ανατριχιάζει ο Φίλιππος Καμπούρης – Η αδερφή του ζωντάνεψε ενώ την πήγαιναν για νεκροψία
Ο Φίλιππος Καμπούρης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν και στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη τα τραγικά λεπτά που η καρδιά της αδελφής του σταμάτησε να χτυπά.

Διαβάστε επίσης: Πως οι Γκος και Μιλουτίνοφ έδωσαν πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού στο… καλοκαιρινό ντέρμπι των αιωνίων

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ