Η Κένταλ Τζένερ γυμνή στο μπάνιο με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Η Κένταλ Τζένερ γυμνή στο μπάνιο με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα η Κένταλ Τζένερ είχε αποκαλύψει ότι είχε πάθει «hangover» αμέσως μετά το πάρτι στο Met Gala. Όμως αυτό δεν την εμπόδισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της στα Insta Stories όπου απολάμβανε ένα ποτηράκι ακόμα γυμνή στο μπάνιο της. Η 22χρονη στα στιγμιότυπα εμφανίζεται να πίνει το κρασάκι της, να χαζεύει στο […]

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα η Κένταλ Τζένερ είχε αποκαλύψει ότι είχε πάθει «hangover» αμέσως μετά το πάρτι στο Met Gala. Όμως αυτό δεν την εμπόδισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της στα Insta Stories όπου απολάμβανε ένα ποτηράκι ακόμα γυμνή στο μπάνιο της.


Η 22χρονη στα στιγμιότυπα εμφανίζεται να πίνει το κρασάκι της, να χαζεύει στο κινητό της και να έχει τα μαλλιά της με μια πετσέτα.

Στα επαγγελματικά της πάντως η Κένταλ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Elle όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πριν από ένα χρόνο υπέφερε από τρομερό άγχος.

 [ 

H Κένταλ Τζένερ ήταν εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί του Met Gala ντυμένη στα λευκά αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια τα κοπάνησε λιγάκι παραπάνω

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ