Δεν τον έχει δει ποτέ κανείς: Αυτός είναι «άγνωστος» γιος της Έφης Θώδη – «Καρμπόν» η μαμά του (pics)

Δεν τον έχει δει ποτέ κανείς: Αυτός είναι «άγνωστος» γιος της Έφης Θώδη – «Καρμπόν» η μαμά του (pics)

Η μεγάλη της αδυναμία

Η Έφη Θώδη παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών και χώρισε ύστερα από έξι μήνες. Από τότε η ίδια προσπάθησε να μεγαλώσει μόνη το γιο της, τον οποίο δεν τον έχει ποτέ κανείς και είναι «καρμπόν» η μαμά του.

Αυτός είναι ο γιος της

Ο ίδιος είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στη «Espresso»: «Έχει πληγωθεί από δικούς της ανθρώπους. Η οικογένειά της, τα αδέρφια της και η μάνα της, είναι κλίκα! “Μαγειρεύουν” όλοι μαζί κάτι. Σκέφτονται τι θα κάνουν στη μητέρα μου. Πιστεύω ότι τη ζηλεύουν. Την εκμεταλλεύονται οικονομικά. Έρχονται εδώ, εκείνη τους δίνει χρήματα και μετά βγαίνουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν».

Η Έφη Θώδη με το γιο της
Η Έφη Θώδη με το γιο της

Μάλιστα, πριν πολλά χρόνια, η Έφη Θώδη είχε “ανοίξει” το σπίτι της στην κάμερα του STAR και μας είχε συστήσει τον μονάκριβό της, ο οποίος είχε παραδεχτεί πως… δεν ακούει τραγούδια της μητέρας του.Την ίδια περίοδο, η γνωστή ερμηνεύτρια είχε μιλήσει στο περιοδικό “ΟΚ!” για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως χωρισμένη μητέρα.

“Τον μεγάλωσα με αίμα, τραγουδούσα και ξενυχτούσα στα πανηγύρια έχοντας πάντα μαζί μου το μωρό και του μαγείρευα στα ξενοδοχεία που μέναμε, ώστε να μην του λείψει τίποτα. Αναγκαστικά ταξιδεύαμε με φορτηγό για να μπορώ να έχω μαζί μου το καρότσι και ό,τι άλλο χρειαζόταν.

γιος Έφης Θώδη

Μεγάλωσα ένα παιδί στο δρόμο, με βροχές, κούραση και ταλαιπωρίες. Δεν θα ξεχάσω τότε που τρακάραμε και έγινε το αυτοκίνητο κουβάρι. Φώναζα και ούρλιαζα γιατί έβλεπα το παιδί να μην κουνιέται! Και γυρνάει ταραγμένο και μου λέει “μην κλαις μανούλα, καλά είμαι” είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Έφη Θώδη.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ