«Έφαγα μπουνιές και κλωτσιές…» – Συγκλονίζει η Έφη Θώδη με το θρίλερ που βίωσε

«Έφαγα μπουνιές και κλωτσιές…» – Συγκλονίζει η Έφη Θώδη με το θρίλερ που βίωσε

Δείτε τι εξομολογήθηκε

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Έφη Θώδη σχολιάστηκε πολύ έντονα, μετά από δημοσίευμα που έλεγε πως στο ταξίδι της στον Καναδά για συναυλία, την έπιασε αμόκ και φώναζε αλλά έκαιγε και πράγματα, ενώ δημιούργησε πρόβλημα και στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν πριν από το ταξίδι, όταν την μετέφερε η φίλη της στο αεροδρόμιο, με την ίδια να υποστηρίζει πως έπεσε θύμα κλοπής. Από τις φωνές και την ταραχή της, έφτασαν στο σημείο άνθρωποι της ασφάλειας και γιατροί, οι οποίοι έκριναν πως δεν μπορούσε να ταξιδέψει, γι’ αυτό και το προξενείο ανέλαβε να πληρώσει την διαμονή της σε κάποιο ξενοδοχείο μέχρι να αισθανόταν η ίδια καλύτερα ψυχικά.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισε να κάνει τελικά το ταξίδι, όμως με το που έφτασε στο σπίτι που θα την φιλοξενούσε για τις υπόλοιπες ημέρες μαζί με την ορχήστρα την έπιασε κρίση πανικού και άρχισε να φωνάζει, να ξεσπά και να πετά αντικείμενα σε όλους, ούσα σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αρχίσει να καίει πράγματα, όλα αυτά χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Ωστόσο, την ίδια μέρα, η ίδια -μέσω του δικηγόρου της- απάντησε, διαψεύδοντας όλα όσα γράφονται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Σήμερα, Παρασκευή, η Έφη Θώδη μίλησε για πρώτη φορά μετά το εν λόγω περιστατικό, ενώ αναφέρθηκε στην και στην κόντρα της με την Χαρά Βέρρα.

Η συνέντευξη της Έφης Θώδη μετά το εν λόγω δημοσίευμα

«Μου γράφουν μερικοί στο Instagram ότι είσαι τελείως για τα πανηγύρια. Μα είναι μεγάλη ευλογία να πας στα πανηγύρια. Δεν πάει όποιος κι όποιος. Όταν ανεβαίνω πάνω στην πίστα, όποιος και να τραγουδήσει, εγώ κλέβω την παράσταση. Για αυτό τραγουδούσα τόσα χρόνια μόνη μου. Με την Χαρά Βέρρα είχαμε κοντραριστεί λίγο για τις αφίσες» είπε αρχικά.

«Δεν ήμουν τυχερή στα προσωπικά μου. Δεν πέρασα καλά. Όλα τα πέρασα και μπουνιές έχω φάει και κλωτσιές έχω φάει. Έκανα υπομονή μήπως αλλάξει, αλλά δεν άλλαζαν. Μετά τους έδιωξα. Τώρα είμαι μόνη μου με τον γιο μου και περνώ υπέροχα» πρόσθεσε.

Δείτε όλα όσα είπε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ