Είναι κάτι 50αρες… κόλαση! – Διάσημη σταρ ριάλιτι «αναστάτωσε» τις παραλίες της Μυκόνου με τα σέξι μαγιό της

Είναι κάτι 50αρες… κόλαση! – Διάσημη σταρ ριάλιτι «αναστάτωσε» τις παραλίες της Μυκόνου με τα σέξι μαγιό της

Η Teresa Giudice, βρίσκεται στην Μύκονο και αποδεικνύει ότι οι 50άρες βάζουν... κάτω τις 20άρες

Η 51χρονη σταρ του ριάλιτι Real Housewives του New Jersey, που πρόσφατα γιόρτασε την τρίτη επέτειο με τον σύζυγό της Luis ‘Louie’ Ruelas, έμοιαζε με θεά της θάλασσας με το πράσινο μπικίνι της, σε γνωστή παραλία της Μυκόνου.

Η Τερέζα φρόντισε να αποδείξει με την καλογυμνασμένη φιγούρα της και το αψεγάδιαστο πρόσωπο της ότι οι όμορφες γυναίκες δεν γερνούν…αλλά ωριμάζουν σαν τα καλά κρασιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ πήρε θέση για τον Σλούκα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Φορώντας ελάχιστο μέικ απ και λίγα αξεσουάρ στην παραλία τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της με το μικρό πράσινο μπικίνι

Η πολυτάλαντη Τερέζα από τότε που πρωταγωνίστησε στο Housewives, έχει συνυπογράψει τρία επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής που περιλαμβάνουν συνταγές από τη μητέρα της: Skinny Italian (4 Μαΐου 2010), Fabulicious (3 Μαΐου 2011), και Fabulicious!: Fast & Fit (8 Μαΐου 2012) μαζί με ένα απομνημονεύματα, που γράφτηκαν από κοινού με τον K.C. Baker, Turning the Tables: From Housewife to Inmate and Back Again, που περιστρέφεται γύρω από το χρόνο της στη φυλακή.

Το έκτο βιβλίο του Giudice, Standing Strong, κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου 2017. Και τα τέσσερα βιβλία ήταν Best Sellers των New York Times.

Η Giudice δημιούργησε επίσης το Fabellini, μια σειρά από κοκτέιλ bellini, καθώς και μια σειρά περιποίησης μαλλιών με την Jerel Sabella που πήρε το όνομά της από την κόρη του Giudice, Milania.

Το 2012, η ​​Giudice εντάχθηκε στο καστ του The Celebrity Apprentice 5 (επίσης γνωστό ως The Apprentice 12), και τελικά συγκέντρωσε $70.000 για την επιλεγμένη φιλανθρωπική της οργάνωση, The NephCure Foundation.Είναι μέλος της επιτροπής για το Project Ladybug, μια φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τη συμπρωταγωνίστριά της στο RHONJ, Dina Manzo.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, η Giudice ανακοινώθηκε ως διαγωνιζόμενος στην 31η σεζόν του Dancing with the Stars. Συνεργαζόταν με τον Πασά Πασκώφ. Αποκλείστηκαν την εβδομάδα 2, τερματίζοντας στην 15η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ