Λάκης Γαβαλάς: Το ξέφρενο πάρτι στη Μύκονο για τα γενέθλιά του (vid)

Λάκης Γαβαλάς: Το ξέφρενο πάρτι στη Μύκονο για τα γενέθλιά του (vid)

Δείτε βίντεο από το ξέφρενο πάρτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο

Τα κεράκια για τα 71α γενέθλιά του έσβησε στη Μύκονο ο Λάκης Γαβαλάς παρέα με τους φίλους του.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα του Mykonos Tv Live και αργότερα εθεάθη σε γνωστό κλαμπ του νησιού να χορεύει και να διασκεδάζει με την παρέα του, υπό τους ήχους του γενέθλιου τραγουδιού «Happy Birthday».

Διαβάστε επίσης: Κέντρικ Ναν: Τα ρόστερ που κλείνουν στο ΝΒΑ, οι «ματιές» στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε στις on camera δηλώσεις του, ο Λάκης Γαβαλάς ανέτρεξε στα γενέθλια που είχε γιορτάσει, όσο βρισκόταν στη φυλακή.

«Και στη φυλακή όπου ήμουν, τα είχαμε γιορτάσει κι εκεί τα γενέθλια, μια χαρά! Είχα 2.300 άτομα που μου φώναζαν από το κάγκελο Χρόνια Πολλά και τραγουδούσαν» δήλωσε αρχικά.

Δείτε το βίντεο… 

«Το έκανα κι επάγγελμα τη φυλακή, αφού τώρα παίζω σε σίριαλ που είναι στη φυλακή. Η ωραιότερη φυλακή ήταν εκείνη γιατί εδώ είναι η τεράστια φυλακή. Ο κόσμος είναι φυλακισμένος στο look, στην αισθητική. Όλοι θέλουν μια πετσέτα και μια παραλία» πρόσθεσε στην πορεία των δηλώσεών του, ο Λάκης Γαβαλάς.

Η ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλιά του

Στην ανάρτηση για τα γενέθλιά του, ο ίδιος ανέβασε μέσω Instagram μία φωτογραφία του από το παρελθόν, όταν ήταν ακόμα παιδί. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του εξήγησε πόσο ευγνώμων νιώθει από τις εμπειρίες της ζωής του, ενώ ευχαρίστησε επίσης, τους ανθρώπους που είναι δίπλα του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Good evening world🙏🏼♥️‼️💎 Ανήμερα της μεταμόρφωσης του Σωτήρος η κυρα Τζοβάννα φέρνει στον κόσμο τον 5κιλο Απόστολο Δ. Γαβαλά.. ‼️🙏🏼♥️😇 Σήμερα μετά από 7 δεκαετίες και βάλε ο μικρός Λάκης μεγάλωσε διέπρεπε ανέβηκε κατέβηκε ξανανέβηκε με αποτέλεσμα υπέροχων Γλουτιαίων και μηριαίων μυών😂 Σβήνω λοιπόν 71 κεράκια αλλά δεν σβήνω κανένα από τα υπέροχα χρόνια μου γεμάτα εμπειρία χαρές λύπες έρωτες φίλους υλικά και ψυχικά αγαθά και σεβασμό στην ύπαρξη μου και στους γύρω μου.. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους και συνεργάτες μου που κάνουν την ζωή μου να είναι σπουδαία..»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ