Η Super Κική ξαναχτυπά: «Ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ…»

Η Super Κική ξαναχτυπά: «Ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ…»

«Εγώ, στη θέση του Ξαρχάκου, θα ντρεπόμουν για...»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα ενημέρωσης από τα όσα είπε η Σούπερ Κική για τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, η ίδια επέστρεψε δριμύτερη και απάντησε σε όσους μίλησαν άσχημα για εκείνη.

Υπενθυμίζεται πως σε βίντεό της στο Youtube, η Σούπερ Κική αναφέρθηκε στην περίοδο που δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν ο συνθέτης, μιλώντας με όχι και τόσο όμορφα λόγια για τον ίδιο.

Πολλοί έσπευσαν να κακολογήσουν την influencer, λέγοντας πως δεν γίνεται να μην γνωρίζει τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο. Μεταξύ αυτών που έριξαν τα βέλη τους κατά της Σούπερ Κικής ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αλλά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ…»

Η ίδια, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Την απάντησή της έδωσε μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την αγανάκτησή της.

Συγκεκριμένα, η Σούπερ Κική έγραψε στο story της:

«Εγώ, στη θέση του Ξαρχάκου, θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη. Με τα σχόλιά σας, νιώθω πως είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δεν μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δεν τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε. Α ρε καλοκαίρι γες, αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις. Κρίμα και ήμασταν φίλοι αδερφικοί».

Η απάντησή της Super Κική σε όσους την 'έκραξαν' για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ