Πέταξε «βόμβα» η Super Κική: «Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου» (vid)

Πέταξε «βόμβα» η Super Κική: «Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου» (vid)

«Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά»

Για το πρόσφατο χειρουργείο της μίλησε η influencer Super Κική, η οποία ξάφνιασε τους πάντες με την απόφασή της να προβεί σε λιποαναρρόφηση. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χθες πως αφαίρεσε το λίπος από την περιοχή των μηρών της και ότι είναι καλά στην υγεία της.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την Super Κική, η οποία ανέφερε πως για κάποιον μήνα ακόμα θα χρειαστεί να μείνει στην ανάρρωση. «Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, αλλά έχω ακόμα. Θέλει κανένα μήνα. Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση», ανέφερε, αρχικά, η ίδια, ενώ πρόσθεσε πως: «Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, που φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί».

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Μήτογλου βάζει «φωτιά» στους αιώνιους: Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά…

«Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον», είπε η ίδια στη συνέχεια.

Μιλώντας για την εμπειρία της, η Super Κική είπε πως «το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Τώρα φοράω ιμάντα, το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω τη διαφορά, τη βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει».

«Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε. Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω – γύρω και μετά βλέπουμε», είπε για το εάν θα κάνει άλλες πλαστικές.

«Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι δεν απαντάω», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ