Χωρισμός-«βόμβα» καλοκαιριάτικα στην ελληνική Showbiz – Την πήρε τηλέφωνο on air!

Χωρισμός-«βόμβα» καλοκαιριάτικα στην ελληνική Showbiz – Την πήρε τηλέφωνο on air!

Καλοκαίρι μόνο με τον γιο της φέρεται ότι πέρασε η παρουσιάστρια

Ένα ζευγάρι που φαινόταν πολύ ερωτευμένο ωστόσο το κλείσιμο του καλοκαιριού τους βρίσκει χωριστά. Τίτλοι τέλους, λοιπόν, για τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον γνωστό κομμωτή, Μάνο Κοψαχείλη.

Η είδηση του χωρισμού τους φέρεται ότι έσκασε σαν βόμβα στους δικούς τους ανθρώπους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Ενώ, το χωρισμό του επιβεβαίωσε μετά από 3,5 χρόνια γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Την πήρε τηλέφωνο on air στη γιορτή της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το ζευγάρι έχει χωρίσει και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα κοντινά τους πρόσωπα, αφού πριν από λίγες ημέρες στην ονομαστική της εορτή, ο Μάνος Κοψαχείλης της είχε κάνει έκπληξη και είχε βγει τηλεφωνικά στο Καλοκαίρι Yes προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Συγκεκριμένα ο σύντροφός της είπε στις 8 Αυγούστου που γιόρταζε: «Επειδή δε σηκώνετε τα κινητά σας είπα να σας πάρω να σας πω χρόνια πολλά. Στον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια ή αλλιώς Τριανταφυλλιά» είπε ο σύντροφός της και η Φελίσια ένιωσε αρχικά αμήχανα, ενώ στη συνέχεια συγκινήθηκε.

Χωρισμός για τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον γνωστό κομμωτή, Μάνο Κοψαχείλη

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ