Σούσουρο με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Καλομοίρα

Σούσουρο με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Καλομοίρα

Τι λένε πληροφορίες για το επαγγελματικό της μέλλον

Η Καλομοίρα είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και στην μουσική σκηνή απέδειξε πως πολύς κόσμος την στηρίζει και θέλει να ασχοληθεί και πάλι με το τραγούδι.

Όπως φαίνεται όμως, τα κανάλια την θέλουν και σε ρόλο… παρουσιάστριας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στην τηλεόραση και συγκεκριμένα σε πολυσυζητημένο πρόγραμμα που έρχεται σε λίγους μήνες στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης: Ντάνιελ Ποντένσε: Ας κρατήσουν οι χοροί!

Σούσουρο με την είδηση πως η Καλομοίρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιανού

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Καλομοίρα θα είναι συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού στο ριάλιτι Im a celebrity get me out of here. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν βρεθεί ξανά τηλεοπτικά στο παρελθόν την περίοδο του Fame Story.

Βέβαια, ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευσθεί (δείτε ποιος είχε δεχτεί πρόταση αλλά την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες).

Ποιος συζητάει για το I’m a celebrity get me out of here;

Πιο συγκεκριμένα, για να ξεκινήσει το ριάλιτι χρειάζονται τουλάχιστον 10 διάσημοι για την πρεμιέρα ενώ max 4 θα μπουν κατά την διάρκεια αυτού. Το πρόβλημα όμως είναι πως από τους 10 πρώτους ζήτημα να έχουν βρεθεί οι…5! Για την ακρίβεια, εμείς γνωρίζουμε πως εντατικές συζητήσεις γίνονται μόνο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο βασικά… Είναι ηθοποιός, έπαιζε στην σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» και πλέον διατηρεί χαμηλό προφίλ…

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βλάχο…

Ο Δημήτρης σκέφτεται να κάνει το come back του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού πρώτον τον εξιτάρουν οι δύσκολες συνθήκες και δεύτερον η αμοιβή του Ατζούν για τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι είναι άκρως δελεαστική..

Συμβόλαια, δεν έχουν υπογραφεί, να τα λέμε κι αυτά, αλλά η επικοινωνία παραγωγής και ηθοποιού βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο… Μεταξύ των προσώπων που συζητούν είναι και μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά, σε άλλο άρθρο…

Πηγή: Yooweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ