«Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της…» – «Πάγωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

«Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της…» – «Πάγωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

«Φύγε άλλες πέντε μέρες να ξεκουραστείς»

Η κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό έξω από τα γραφεία που κάνουν την ραδιοφωνική τους εκπομπής, με σκοπό να τους ρωτήσει για τα επαγγελματικά τους σχέδια. Κανείς δεν περίμενε ωστόσο, αυτό που θα ακολουθούσε.

Η λάθος ερώτηση της δημοσιογράφου περί.. γάμου και η αντίδραση του Αρναούτογλου

«Θα πάτε στον γάμο του Αρναούτογλου;», είπε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να «παγώνει» κοιτάζοντας την προσπαθώντας να επεξεργαστεί αυτό που άκουσε. Ωστόσο, γρήγορα διόρθωσε την ερώτηση της, αφού ήθελε να πει για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου (δείτε πότε θα γίνει).

«Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της. Φύγε άλλες πέντε μέρες να ξεκουραστεί…» της απάντησε πλησιάζοντας και ξεσπώντας σε γέλια.

Δείτε επίσης: Κόλαφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με έχει τσαντίσει πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη και ο λόγος είναι ότι…»

 

Στήριγμα του η Νάνσυ Αντωνίου

Πολλές φορές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μιλήσει για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά του στην προσπάθεια του να αδυνατίσει. Έχει αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει διατροφή (δείτε την εδώ) ενώ στο παρελθόν έπαιρνε αδυνατιστικά χάπια.

Τα χάπια αυτά όμως είχαν παρενέργειες που άργησε να καταλάβει και είχαν ως αποτέλεσμα να τον κάνουν επιθετικό τόσο στο δρόμο όσο και με αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η σύντροφος του, Νάνσυ Αντωνίου.

Μιλώντας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που τον έκανε να ανησυχήσει πάρα πολύ και να ψάξει τι λένε τα χάπια που λάμβανε.

«Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στην Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει τι γίνεται με αυτά τα χάπια; Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρναν…Ήμουν άλλος», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την απιστία που βίωσε, όταν άκουσε στο κινητό του την ερωτική πράξη πρώην συντρόφου του.

Πηγή: Athensmagazine

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ