Αποκαλυπτική η Σοφία Παυλίδου: «Όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο…» -Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο

Αποκαλυπτική η Σοφία Παυλίδου: «Όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο…» -Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο

«Είναι μια ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή…»

Στη Βαρκελώνη συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τη Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει vegeterian, τον ρόλο της ως μαμά αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Είμαι vegeterian εδώ και 14 χρόνια. Υπάρχει η αγάπη για τα ζώα και το ηθικό κομμάτι και από την άλλη, δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος στο δυτικό τρόπο ζωής, έχει ανάγκη το κρέας» είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ως μαμά λέγοντας, «Σίγουρα τώρα που τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει είναι μια ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή… Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, κατάφερνα πάντα να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Με το μαγείρεμα και το μπάνιο ήμουν πάντα πολύ αυστηρή. Πέρα από την πεθερά μου και τη μητέρα μου, δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε κανέναν άλλο να μαγειρέψει για τα παιδιά μου. Χαίρομαι γι’αυτό γιατί βλέπω ότι έχουν μάθει να τρέφονται σωστά».

Τέλος, η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Χρήστος Φερεντίνο επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους. «Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο, έχεις περάσει πολλά μαζί του. Το να πηγαίνουμε σινεμά ή θέατρο ήταν από τις αγαπημένες μας συνήθειες οπότε και τώρα, αν δε βρίσκουμε άλλη παρέα μπορεί να πάμε μαζί.

Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα. Και εννοείται ότι θέλω να πάει καλά γιατί τον αγαπάω και γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Κόλαφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης για Μάνο Παπαγιάννη: «Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που…»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ήταν σήμερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και ήταν κόλαφος για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου στην οποία ήταν μάρτυρας.

«Έχει συμβεί να έχω μια εμπειρία, αλλά όχι τόσο σοβαρά πράγματα όσο αυτά που έχουμε παρακολουθήσει. Εντάξει, δεν συνέβη σε εμένα, ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη. Αλλά και αυτό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, έγινε ότι ήταν να γίνει, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα “χοντρά” και τα πολύ σοβαρά πράγματα… Όχι ότι δεν ήταν σοβαρό εκείνο, γιατί να σηκώσεις χέρι σε έναν συνάδελφο – συνάνθρωπο δεν νομίζω ότι έχει κανένας το δικαίωμα και δεν πρέπει να περνάει από το μυαλό του», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε στη συνέχεια: «Ξεκίνησε από τον αθλητισμό το metoo, αλλά έγινε τεράστιο από το χώρο μας γιατί αυτό βολεύει παραπάνω στο να προβληθεί. Είναι τεράστιο έτσι κι αλλιώς από μόνο του και σε όλους τους χώρους. Όποιος ζει κάτι τέτοιο, καλό είναι να μιλάει και να το τελειώνει επί τόπου».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ