Στέφανος Κασσελάκης: Πάει γυμναστήριο με τον Τάιλερ αλλά δεν κάνουν μπάνιο εκεί. Ποιος ο λόγος;

Στέφανος Κασσελάκης: Πάει γυμναστήριο με τον Τάιλερ αλλά δεν κάνουν μπάνιο εκεί. Ποιος ο λόγος;

Σχεδόν κάθε μέρα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης με το σύντροφό του Τάιλερ πηγαίνουν για γυμναστική σε ένα από τα δύο γυμναστήρια που έχουν επιλέξει στο κέντρο της Αθήνας!

Την ίδια ώρα δημοσιογράφοι έχουν κατασκηνώσει κάτω από το σπίτι και τους ακολουθούν μέχρι να μπουν στο αυτοκίνητο ή να πάνε με τα πόδια στο γυμναστήριο, ενώ σήμερα είδαμε και κάμερες μέσα στο γυμναστήριο κάτι που ενόχλησε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ανέφερε ότι εδώ είναι ιδιωτικός χώρος και θα πρέπει να τον σεβαστείτε ενώ το πεζοδρόμιο και είναι δημόσιος!

Στα πηγαδάκια των δημοσιογράφων όμως αυτό που συζητείται είναι το γεγονός ότι οι δυο τους δεν κάνουν μπάνιο μετά τη γυμναστική!

Με τα ρούχα που φεύγουν για να πάνε στο γυμναστήριο με τα ίδια ρούχα επιστρέφουν και μάλιστα ιδρωμένα. Ποιος όμως είναι ο λόγος για τον οποίον δεν κάνουν μπάνιο στο γυμναστήριο;

Ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι πώς φροντίζουν για την ιδιωτικότητα τους καθώς στα συγκεκριμένα γυμναστήρια τα μπάνια στα αποδυτήρια των ανδρών δεν είναι πριβέ αλλά κοινά.

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ