Tyler McBeth: Ποιός είναι ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη που παράτησε τα πάντα για να τον στηρίξει;

Tyler McBeth: Ποιός είναι ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη που παράτησε τα πάντα για να τον στηρίξει;

Ο «φύλακας άγγελος» στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και από τότε είναι το απόλυτο θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πάνελ και όχι μόνο.

Η ζωή του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που σάρωσε στον πρώτο γύρο εκλογών και έχει διχάσει τον ίδιο τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει στο επίκεντρο. Όλοι τον κυνηγούν για μία δήλωση ενώ τα φώτα έχουν στραφεί και στην προσωπική του ζωή.

Ο σύντροφός του, Tyler McBeth, είναι το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια και ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα του διακριτικά στον αγώνα που δίνει για τη διεκδίκηση της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Άφησε τα πάντα για να σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου του

Ο Tyler είναι νοσοκόμος. Είναι χαμηλών τόνων, υποστηρικτικός και διακριτικός. Ήρθε αποφασισμένος στην Ελλάδα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου του, χωρίς να τον φοβίσει το κόστος της έκθεσης.

Οι Σπέτσες είναι από τα μέρη που λατρεύουν και οι δύο. Οι εξορμήσεις τους στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού, που η οικογένεια Κασσελάκη διατηρεί το εξοχικό της, είναι συχνές, με τους δύο τους να μοιράζονται χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους.

Και ενώ μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλευρό του συντρόφου του, ο Tyler διατηρεί όμως στενούς δεσμούς με την οικογένειά του. Όλοι τους είναι δεμένοι σαν γροθιά, με τους γονείς και τον αδερφό του να υποστηρίζουν την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Στέφανου.

Κοινωνικός στο σχολείο

Ο Tyler υπήρξε ιδιαίτερα κοινωνικός στο σχολείο. Φίλοι, μαθητικές παρέες, εκδρομές γέμισαν τα παιδικά του χρόνια, μέχρι να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη νοσηλευτική.

Τώρα για χάρη της αγάπης ο Tyler έκανε ένα βήμα πίσω και άφησε τη ζωή του στην Αμερική για να σταθεί βράχος πλάι στον άνθρωπό του στην κρίσιμη αυτή καμπή της ζωής του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ