Νέα «πυρά» Κούγια κατά Κασσελάκη: «Φανταστείτε κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό, Κοκλώνη στο Εθνικής Άμυνας, Καπουτζίδη στο Κοινωνικής Πρόνοιας»

Νέα «πυρά» Κούγια κατά Κασσελάκη: «Φανταστείτε κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό, Κοκλώνη στο Εθνικής Άμυνας, Καπουτζίδη στο Κοινωνικής Πρόνοιας»

«Ο άνθρωπος είναι τόσο άσχετος και επικίνδυνος», συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Αντιδράσεις προκάλεσε με δηλώσεις γι’ άλλη μια φορά ο Αλέξης Κούγιας, που στάθηκε ξανά στον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Αυτή τη φορά, ο ποινικολόγος χαρακτήρισε τον κ. Κασσελάκη «άσχετο» και «επικίνδυνο» ενώ σημείωσε πως «οι μόνοι που τον αποδέχονται είναι οι όμοιοί του».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Παρασκευής (22/09) ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Κασσελάκης τόσο καιρό μέσω του twitter έκανε εκστρατεία και δεν εμφανίστηκε πουθενά ζωντανά να τον ρωτήσει ένας δημοσιογράφος. Ένας πραγματικός δημοσιογράφος, όχι από αυτούς τους δήθεν δημοσιογράφους, ερωτήματα σημαντικά.

Δημιούργησε μια εικόνα, παραπλάνησε τον κόσμο, είχε και μια πολύ μεγάλη βοήθεια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά φτάνει η στιγμή που πρέπει να εμφανιστείς και να πεις πέντε σωστά πράγματα. Όπως επίσης, ήταν πολύ μεγάλη προσβολή για την κοινωνία της Δυτικής Αθήνας ότι είπε ότι το Αιγάλεω είναι μια υποβαθμισμένη περιοχή.

Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο άσχετος και τόσο επικίνδυνος και αναιδής που πραγματικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Τι να πω; Νομίζω ότι οι μόνοι που τον αποδέχονται είναι οι όμοιοί του.

Φανταστείτε μια κυβέρνηση με τον Κασελάκη πρωθυπουργό, υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Κοκλώνη, τον Λαζόπουλο υπουργό Πολιτισμού, τον Καπουτζίδη στο υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης… Στο τέλος η πραγματική ποιότητα αναδεικνύεται».

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα παίξω τη χαζή με κανέναν, είναι τραγικό και θλιβερό»
Στο τέλος της προβολής του βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια τονίζοντας πως δεν θα κάνει τη χαζή για κανέναν.

«Άκρως σεξιστικό, ρατσιστικό. Γιατί είπε όλους αυτούς και δεν είπε εμένα, τη Χρύσλα, τη Ράντου, τη Μενεγάκη; Καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλει να πει. Είναι άκρως ρατσιστικό αυτό που υπονοεί. Είναι τραγικό και θλιβερό», ανέφερε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μην κάνουμε τους χαζούς και εμείς και οι τηλεθεατές. Είναι τραγικό αυτό που κάνει ο κύριος Κούγιας. Εγώ δεν θα παίξω τη χαζή σε κανέναν», διευκρίνισε.

«Έχει εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και κάποια από αυτά τα πρόσωπα, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Στέφανος Κασσελάκης, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια για ό,τι κι αν μιλάει αναφέρεται σε αυτά τα πρόσωπα; Γιατί αυτή η εμμονή; Το θεωρώ τραγικό και θλιβερό. Δεν γέλασε κανείς», σημειώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

Προσθέτοντας σε όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Κάποια στιγμή πρέπει να το λήξει. Στην αρχή έκανε μία σοβαρή ανάλυση για τους δημοσιογράφους και μετά το έχασε. Ολίσθημα, λάθος. Χρησιμοποίησε ανθρώπους χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία ουσία».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ