Κατάθεση ψυχής από την Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον μικρό τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Τότε πέθαιναν και δεν είχαν και γιατρούς» (Video)

Κατάθεση ψυχής από την Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον μικρό τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Τότε πέθαιναν και δεν είχαν και γιατρούς» (Video)

«Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου σε μία κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια ενώ δεν έκρυψε και τη βαθιά πληγή στην καρδιά της που είναι η απώλεια του ενός αδελφού της πριν από πολλά χρόνια.

Επίσης, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και τον τρόπο με το οποίο το βίωσε ως παιδί και ως ενήλικη.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Από την πίεση στη δικαίωση, ένας… μήνας δρόμος (vids)

«Τον αδερφό μου τον μικρό τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Τότε πέθαιναν και δεν είχαν και γιατρούς»

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά δεν έζησαν όλα. Τότε πέθαιναν 2,3 χρονών και δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια» είπε αρχικά η Πίτσα Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Ο ένας ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ