«Συνομιλώ μαζί του. Ήταν…» – Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη

«Συνομιλώ μαζί του. Ήταν…» – Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη

Δεν τον έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό της από τότε που εκείνος έφυγε από τη ζωή

Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη. Η αγάπη τους ήταν καρμική και δεν τον έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό της, από τότε που εκείνος έφυγε από τη ζωή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την συγκινητική εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη για την Ζωή Λάσκαρη.

Βλέπω εδώ δίπλα μας την κορνίζα με το βλέμμα του Μάριου Πλωρίτη. Η επένδυση σε έναν μόνο άνθρωπο δεν είχε προσωπικό κόστος για σας;

Διαβάστε επίσης: Ποια Κλαούντια Ρομάνι; Η αθλήτρια του ύψους Νικόλ Ρομάνι σε κάνει να την ξεχνάς

Δεν κατάλαβα κανένα κόστος. Κόστος ήταν για μένα όταν «έφυγε». Όσο ήμασταν μαζί χαρά και ευτυχία κατάλαβα μόνο. Το έχω πει πολλές φορές και μπορεί να μοιάζει περίεργο. Συνομιλώ μαζί του. Ετσι, χωρίς να το σκέφτομαι. «Να το κάνω αυτό ή να μην το κάνω;». «Να το κάνω λες;». Και το κάνω με σιγουριά ότι εκείνος το δέχεται. Διότι ήταν μια πάρα πολύ έντονη ταύτιση. Ηταν μια καρμική συνάντηση, η ψυχή μου με την ψυχή του.

Κάτι που έλεγε συχνά;

«Ουδέν δυσκολότερο του αυτονόητου!», (γελάει) Αυτό είναι σοφία. Τώρα είμαστε στην εποχή που είναι δύσκολο το αυτονόητο.Έχουν χαθεί τα όριά του.

Στο πλευρό του Μάριου Πλωρίτη συναναστραφήκατε όλους τους μεγάλους. Σας λείπει αυτή η εποχή;

Πολύ! Ξέρετε τους συναναστράφηκα κι όλους μαζεμένους. Εβλεπα και άκουγα σαν χαζό! Γιατί ήταν όλοι μαζί… Ο Πατσιφάς, ο Χατζιδάκις… Με είχαν δε στα όπα-όπα, «το παιδί», με έλεγαν. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή η εποχή και ξαναγυρίζω πίσω, αλλά όχι με νοσταλγία αρνητική. Με μια νοσταλγία που μου δίνει δύναμη και ενέργεια. Λέω: «Τώρα μπορείς να το συνεχίσεις, γιατί τώρα είσαι σε μια εποχή που αξίζει τον κόπο να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη αγάπη».

Ανατρέχω, ναι, πάντα στο παρελθόν μου, που ήταν ένα ευτυχισμένο παρελθόν. Δεν μου αρέσει μόνο που χάνονται κομμάτια του. Πήγα π.χ. πρόσφατα στο Λονδίνο και από τη γειτονιά όπου ήμουν φοιτήτρια δεν έχει απομείνει τίποτα. Εχει αλλάξει ο κόσμος, αλλά στη μνήμη μου μένει ίδιος. Κάνω την αναδρομή μου, με ενδοσκόπηση, αλλά δεν μένω εκεί. Λέω: «Ας πάρω λίγη ακόμη βενζίνη, να πάμε παρακάτω», είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο Marie Claire.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ