Ερωτευμένοι στην Ιταλία: Οι ρομαντικές στιγμές της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor (pics, vid)

Ερωτευμένοι στην Ιταλία: Οι ρομαντικές στιγμές της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor (pics, vid)

Απλά μοναδική...

Όταν η περιπέτεια του Survivor ολοκληρώθηκε για τους παίκτες, οι περισσότεροι επέλεξαν να πάρουν μια ανάσα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι πριν από ενάμιση χρόνο, το ταξίδι μόλις ξεκινούσε.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και να κάνει μια εξόρμηση στην ρομαντική Ιταλία. Και όπως ήταν αναμενόμενο, μοιράζονται κάθε στιγμή με τους followers τους στο Instagram, προσφέροντας μας γλυκές εικόνες αλλά και αστείες στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ στο «10»: «Όλοι έχουν δει ότι το στιλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα λειτουργεί»

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασαν, η Βρισηίδα εμφανίζεται να χορεύει με πάθος υπό τους ήχους ενός ιταλικού τραγουδιού, αφήνοντας τον Σπύρο να την καμαρώνει. Ωστόσο, στο επόμενο βίντεο, η Βρισηίδα δεν χάνει την ευκαιρία να τρολάρει τον αγαπημένο της για τα μαλλιά του που πέφτουν στα μάτια του. Με χιούμορ αναφέρει ότι τα μαλλιά του μοιάζουν με “κουρτίνα”.

Η αγάπη και η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής, αλλά αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το χιούμορ και η αυθεντικότητα που διατηρούν, ακόμη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Οι δύο τους δείχνουν πως η αγάπη μπορεί να ανθίσει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες και να μετατραπεί σε μια ιστορία που αξίζει να ζήσεις.

 

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ