Λάκης Γαβαλάς: Τους έδωσε στεγνά – Οι γκέι άντρες και γυναίκες βουλευτές μας

Λάκης Γαβαλάς: Τους έδωσε στεγνά – Οι γκέι άντρες και γυναίκες βουλευτές μας

Καυτές αποκαλύψεις από τον Λάκη Γαβαλά...

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς στον Σκαϊ, έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την καριέρα του, τα πρόσωπα που γνώρισε, αλλά και τη θέση των γκέι στη σημερινή κοινωνία.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ1 “Σύρματα”, είπε: «Στα Σύρματα κάνω έναν φυλακισμένο. Είπα το ναι γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο». Επιπλέον, σχολίασε ότι στη Μύκονο γνώρισε πολλούς σκηνοθέτες και αναφέρθηκε σε μια πιθανή συμμετοχή του στη διάσημη σειρά “Emily in Paris”.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Βαγγέλη Μαρινάκη θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους

Ως προς την εκπομπή “Shopping Star”, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Το “Shopping Star” δεν θα έφερνε πρόοδο στη ζωή μου. Από τη δική μου πλευρά δεν προχώρησε». Στη συνέχεια, σχολίασε την πορεία της Ηλιάνας και της Βίκυς Καγιάς στην εκπομπή, λέγοντας ότι η Ηλιάνα είναι «ένα πιόνι στο σκάκι» και ότι η Βίκυ Καγιά θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από την εκπομπή νωρίτερα.

Τέλος, αναφερόμενος στην καθημερινότητα και τη θέση των γκέι στη σημερινή κοινωνία, ο Γαβαλάς είπε: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, και γυναίκες και άντρες. Το σώμα μου είναι ένα τεθωρακισμένο στον πόλεμο της καθημερινότητας».

Με αυτές τις δηλώσεις, ο Λάκης Γαβαλάς άφησε το στίγμα του, προβάλλοντας τις απόψεις του για διάφορα θέματα που τον απασχολούν και ενδιαφέρουν το κοινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ