Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει στην… κόψη των μαχαιριών

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει στην… κόψη των μαχαιριών

Στο Instagram την ακολουθούν 42,1 εκατομμύρια άνθρωποι

Εθισμένη στον φακό του Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως πρωταγωνίστρια, την παρακολουθούμε συχνά να εφευρίσκει τρόπους να βρίσκεται στη επικαιρότητα. Είτε με φωτογραφικό υλικό είτε με βιντεάκια που τροφοδοτεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνική δικτύωσης.

Τελευταίο κρούσμα σε αυτή τη φρενίτιδά της που δημιουργεί συχνά απορίες τόσο για την ψυχική της υγεία όσο και για τη γενικότερη διαύγειά της, είναι ο χορός της μπροστά στον φακό και στα μάτια των 42,1 εκατομμυρίων ανθρώπων που την ακολουθούν εκεί.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Βαγγέλη Μαρινάκη θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους

Από συναυλία της στις ΗΠΑ, το 2011

Η καθοδική πορεία

Η αλήθεια είναι ότι ξέρει πώς να τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού, δυστυχώς όχι πια με τις συναυλίες της, τα τραγούδια της και το δεινό χορευτικό της ταλέντο που τη θυμόμαστε στην πρώτη της νεότητα να την κάνει διάσημη σε όλον τον κόσμο.

Η ποπ διάθεσή της που της χάρισε τόσο μεγάλη επιτυχία κάποτε, αυτή τη στιγμή έχει δώσει τη θέση της σε ένα κλίμα κατάπτωσης που συχνά προκαλεί τον οίκτο. Δεν αρκεί η περιέργεια για να την παρακολουθήσει κάποιος.

Οι «χορευτικές» αναρτήσεις

Τι έκανε πάλι λοιπόν η διάσημη Μπρίτνεϊ που φλερτάρει συνεχώς με τη φήμη του παρελθόντος και την εξαργυρώνει σε κάλπικα νομίσματα του παρόντος;

Αυτή τη φορά πήρε δύο μαχαίρια –που ισχυρίζεται ότι δεν είναι αληθινά- και χορεύει με αυτά, κάνοντας πρόβα, όπως γράφει στη σχετική της ανάρτηση, για τον εορτασμό του Χάλοουϊν.

Φλερτάρει συνεχώς με τη φήμη του παρελθόντος και την εξαργυρώνει σε κάλπικα νομίσματα του παρόντος…

Βεβαίως η περιβολή της είναι όπως πάντα προκλητική, μόνο με το λευκό κάτω μαγιό από το μπικίνι της και ένα πουά πορτοκαλί μπουστάκι. Χορεύει ξυπόλητη.

Δεν της έφτασε όμως το παραπάνω βίντεο, ύστερα από λίγη ώρα ανέβασε κι ένα ακόμα, με έναν άλλον χορό δικής της εμπνεύσεως, αυτή τη φορά φορώντας φούξια μαγιό, λευκό μπουστάκι και λευκές μπότες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ