«Δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον – Αυτό που έβγαζε από τη μύτη…» – Ώρες μεγάλης αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον – Αυτό που έβγαζε από τη μύτη…» – Ώρες μεγάλης αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Σοκάρουν οι περιγραφές ηθοποιού για την κατάσταση στην οποία τη βρήκε

Το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και το κοινό της, που όλα αυτά τα χρόνια τη στηρίζει και την αγαπάει.

Όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη ηθοποιός είναι διασωληνωμένη στην εντατική μετά από ένα ατύχημα, που είχε στο σπίτι της, που μένει με την οικιακή βοηθός της, η οποία έλειπε εκείνο το διάστημα. Την Τρίτη (3/10) μίλησε στο Live news ο άνθρωπος, που τη βρήκε στο σπίτι της, με την κατάσταση στην οποία τη βρήκε να συγκλονίζει.

Νέα αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου

«Έβγαζε αίμα από τη μύτη. Είχε σταματήσει να τρέχει το αίμα, αλλά δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο, ήρθε, την πήρε, την πήγαμε στο νοσοκομείο και αμέσως την διασωλήνωσαν και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση», είπε ο άνθρωπος που βρήκε χτυπημένη τη Μαίρη Χρονοπούλου στο σπίτι της.

 

Η επικοινωνία της Κατερίνας Καινούργιου με τη Χρονοπούλου πριν το ατύχημα

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Μετά τη συνέντευξη που κάναμε είχαμε κρατήσει μία επαφή και τα λοιπά και μου λέει «Κατερίνα μου έχουμε καιρό να μιλήσουμε». Της λέω «Πώς είστε;» Και μου λέει ότι «Είχα ξανά θέματα και είχα νοσηλευτεί», αλλά είχε μία φυσιολογική επικοινωνία. Μου έλεγε «Πονάω πάρα πολύ και δυσκολεύομαι να περπατήσω». Πάλι είχε χτυπήσει κάπου και είχε νοσηλευτεί. Δηλαδή είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν βλέπω να έχει προοπτικές! Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι βαριά. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση»

Δραματικές δηλώσεις έκανε ο νευροχειρουργός της Μαίρης Χρονοπούλου, κ. Γιώργος Στράντζαλης, όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας της, με τον αγαπημένο της φίλο επίσης Μάκη Δαλαπόρτα να προσεύχεται επίσης ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

«Το έμαθα από τον βοηθό μου, δεν μου το είπε κάποιος συγγενής της. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Την βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: Athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ