Ολυμπιακός: Η «εκτόξευση» του Ορτέγκα! (pics+vid)

Ολυμπιακός: Η «εκτόξευση» του Ορτέγκα! (pics+vid)

Ανέβηκε η αξία του μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου πίστεψαν στο ταλέντο του 24χρονου μπακ και πίεσαν ασφυκτικά την Βελέζ Σάρσφιλντ, με την αργεντίνικη ομάδα να δίνει τελικά το «ΟΚ» και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα να έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για χάρη του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τα ερυθρόλευκα δικαιώνει απόλυτα όσους τον πίστεψαν στο μεγάλο λιμάνι και κάνει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να… τρίβει τα χέρια του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Φαλ – Πρώτη για τον Μπραζντέικις

Μέχρι τώρα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος αποκτήθηκε στα τέλη Αυγούστου και ως εκ τούτου έχασε τα πρώτα ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει αγωνιστεί σε 6 αναμετρήσεις με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Η πρώτη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά (4-0) και η δεύτερη στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (0-3), με τον Αργεντινό μπακ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στους Ζωσιμάδες και να συμβάλλει τα μέγιστα στο διπλό του Ολυμπιακού.

Εκτός από τα δύο παιχνίδι που προαναφέραμε, ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει αγωνιστεί επίσης απέναντι σε Λαμία (59’), ΑΕΚ (8’) και Αρη (16’), ενώ έπαιξε και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Φράιμπουργκ (78’) για τους ομίλους του Europa League. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που αποτελεί χωρίς αμφιβολία σπουδαία εξέλιξη για την καριέρα του, αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα των Πειραιωτών, ανέβασαν κατακόρυφα τις… μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα η αξία του ήταν στα 3.8 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που ανέβηκε και πλέον αγγίζει τα 4.2 εκατ. ευρώ, με τη… μετοχή του να έχει πάρει ανοδική πορεία.

Ενας ποδοσφαιριστής, που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στα πρώτα του παιχνίδι με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εκτίμηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και τον σεβασμό των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Με ασταμάτητο τρέξιμο από αριστερά, ανεβάσματα και εξαιρετικές σέντρες, που οδηγούν σε γκολ και δίνουν στον Ολυμπιακό σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ