Τα αστρολογικά tips της ημέρας (23/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (23/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει με περισσότερα τσουβάλια απ’ όσα αντέχει, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με βαθιά ανάσα καθώς κερδίζεις πίσω την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις… Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καθώς η μέρα θα προχωρά θα γίνεται όλο και πιο εκνευριστικά έντονη αυτή η αίσθηση πως έχεις εγκλωβιστεί αφόρητα στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου και δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που σου δίνουν χαρά, ξεκουράζουν το μυαλό σου και τονίζουν το χαμόγελο σου…. Γκρρρρρρ….

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σε βασανίζουν ακόμη οι δαίμονες της υλικής εξασφάλισης και των σωματικών αντοχών σου ενώ ταυτόχρονα παλεύεις να δημιουργήσεις μια σχέση που να είναι λειτουργική και όχι ψυχωτική. Τα αιτήματά σου ποτέ δεν ήταν πιο σωστά. Το λάθος είναι πως προσπαθείς να τα φορέσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που όσο και να θες δεν θα γίνουν ποτέ αυτό που ονειρεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις – και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο Μπωντλαίρ έλεγε πως ο έρωτας είναι για όλους η μεγάλη υπόθεση της ζωής. Και πώς να μην συμφωνήσεις Ζυγέ τώρα που ο έρωτας μοιάζει με πληγή, εμμονή, άπιαστο όνειρο ή πεζή πραγματικότητα. Ποτέ δεν υπήρξες τόσο ονειροπόλος. Μήπως γιατί ποτέ δεν αισθανόσουν τόσο μόνος/η συναισθηματικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να σκιαγραφήσεις το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα. Τώρα που η ελπίδα επιστρέφει, τα χρώματα του κόσμου πάλλονται από ζωντάνια, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πας ξανά να εκπληρώσεις τα όνειρα που κάποιοι άλλοι (γονείς;) κάνουν για εσένα! Δική σου η ζωή, δικά σου και τα όνειρα! Σύμφωνοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φιλική συμβουλή: Αν είσαι σε σχέση, οτιδήποτε αρνητικό και αν συμβεί σήμερα ανάμεσα σας μην το χρησιμοποιήσεις σαν άλλοθι. Αν είσαι ελεύθερος/η, οποιαδήποτε υπόνοια ενδιαφέροντος και αν αισθανθείς, μην το θεωρήσεις σαν απόδειξη έρωτα. Και με τα δύο πόδια στη γη σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ