Σπάραξε ο Ζαφείρης Μελάς με τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Είδα μωρά σε κλουβιά, εκεί ράγισε η ψυχή μου»

Σπάραξε ο Ζαφείρης Μελάς με τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Είδα μωρά σε κλουβιά, εκεί ράγισε η ψυχή μου»

«Είναι αμαρτία όλο αυτό για τους αμάχους»

Σπάραξε ο Ζαφείρης Μελάς για τον πόλεμο στο Ισραήλ. «Είδα μωρά σε κλουβιά, εκεί ράγισε η ψυχή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου για τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Το «αγκάθι» του Ολυμπιακού, η νίκη-ανάσα του Παναθηναϊκού και η απόλυτη κυριαρχία της Ρεάλ

Με αφορμή την προγραμματισμένη του live εμφάνιση στο Ισραήλ, την οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρισε μέσα από επικοινωνία που είχε με φίλους του από εκεί.

Ζαφείρης Μελάς: Οι δηλώσεις του για το Ισραήλ

«Συμπάσχω μαζί τους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πηγαίνω 5 φορές τον χρόνο στο Ισραήλ για συναυλίες. Έχω φίλους εκεί, έχω «οικογένεια». Τους έχω στην καρδιά μου, κάνουμε παρέα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Μιλάω μαζί τους συνέχεια. Πρόσφατα μίλησα με έναν καλό μου φίλο, Έλληνα, και ράγισε η ψυχή μου. Μου έστειλε εικόνες από παιδάκια, μωρά παιδιά, μέσα σε κλουβιά. Λύγισα εκεί», εξομολογείται ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές, ανησυχώ πολύ και φροντίζω να επικοινωνώ συχνά. Είναι αμαρτία όλο αυτό για τους αμάχους», τονίζει ο Ζαφείρης Μελάς, που ανέβαλλε μέχρι νεοτέρας την προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο συναυλία του στο Ισραήλ.

«Δεν θα γίνει αυτή η συναυλία. Αν δεν ηρεμήσουν εντελώς τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να πάει εκεί», καταλήγει ο τραγουδιστής στις δηλώσεις του.

Σοκαριστική η κατάσταση στη Γάζα: Στοιβάζουν τα πτώματα σε ψυγεία για παγωτά

Εικόνες απόλυτης φρίκης που δεν χωράει ανθρώπους νους εκτυλίσσονται στη αιματοβαμμένη Λωρίδα της Γάζας καθώς τα πτώματα Παλαιστινίων πλέον δεν χωρούν στα νεκροτομεία και τα νοσοκομεία.

Έτσι, οι Αρχές και οι εθελοντές, έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους, ακόμη και τα φορτηγά ψυγεία για τα παγωτά. Χαρακτηριστικό είναι το video από το Χ, στο οποίο Παλαιστίνιος δείχνει την απόλυτη φρίκη μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ