Η Κέλι Κλάρκσον άλλαξε τους στίχους τραγουδιού της μετά το διαζύγιο

Μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον σύζυγό της, η Κέλι Κλάρκσον άλλαξε τους στίχους σε τραγούδι της που είχε εμπνευστεί από τον πρώην πλέον άντρα της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» και μίλησε για το διαζύγιο της με τον Βrandon Blackstock αλλά και ένα τραγούδι της στο οποίο αναγκάστηκε να αλλάξει τους στίχους του λόγω του χωρισμού της.

Ο λόγος για το τραγούδι «Piece by Piece» το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 7 χρόνια και η ίδια είχε γράψει για τον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 79-71: Λαρεντζάκης και Γουόκαπ «εκτέλεσαν» την «Ένωση

Ήμουν σε μία πολύ διαφορετική κατάσταση όταν το έγραψα. Το κοινό μου ζητά να το ηχογραφήσω από την αρχή

«Δυσκολευόμουν να το τραγουδήσω. Σκεφτόμουν πριν από τις συναυλίες ότι δεν θέλω να πω αυτό το τραγούδι. Ήμουν σε μία πολύ διαφορετική κατάσταση όταν το έγραψα. Το κοινό μου ζητά να το ηχογραφήσω από την αρχή. Το ξαναέγραψα κυριολεκτικά μια ώρα πριν ανέβω στη σκηνή στο Βέγκας για να το τραγουδήσω γιατί είπα «δεν μπορώ να τραγουδήσω αυτούς τους στίχους, αλλά ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να τραγουδήσω το τραγούδι» και έτσι το άλλαξα εξήγησε η Κέλι Κλάρκσον.

«Έβαλα μέσα σε αυτό μια προοπτική και για μένα. Ήταν σαν να έλεγα «ήταν μεγάλη πίεση να βάλεις κάποιον, ξέρεις, να μαζέψει τα κομμάτια από το παρελθόν σου». Έγιναν πολλά για μένα εκείνη την ημέρα, αλλά τελικά λειτούργησε», συνέχισε η Κέλι Κλάρκσον.

«Το είχα εμπνευστεί από τον πρώην σύζυγό μου»

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της, είχε εμπνευστεί το κομμάτι από τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της σε σύγκριση με τον δικό της πατέρα, που ήταν πάντα απών. Μετά τον χωρισμό τους όμως η ίδια ένιωθε άβολα όταν έπρεπε να το τραγουδήσει για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει τους στίχους.

Στην πρώτη εκδοχή του τραγουδιού, οι στίχοι λένε: «Κομμάτι κομμάτι με μάζεψε από το έδαφος, που εγκατέλειψες τα πράγματα, κομμάτι κομμάτι γέμισε τα κενά που άφησες μέσα μου, στα έξι μου χρόνια».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της όμως, η Κέλι Κλάρκσον άλλαξε τους στίχους της και αντί να μιλάει για τον πρώην σύζυγό της σε αυτούς, αναφέρεται στον εαυτό της. «Με προσέχω, με φροντίζω, με νοιάζομαι, γιατί με αγαπώ» τραγούδησε η Κέλι Κλάρκσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ