Τα αστρολογικά tips της ημέρας (24/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (24/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Under pressure σήμερα. Όχι γιατί δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στους εργασιακούς ρυθμούς. Αλλά γιατί αδυνατείς να συντονιστείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Κι αυτό το διδακτικό στυλάκι τους, ότι και καλά ξέρουν τα πάντα… Αφορμή για μπουνιά μοιάζει. Τώρα αν σου πω να συγκρατηθείς, υπάρχει ελπίδα να με ακούσεις;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια επιστρέφουν ξαφνικά σήμερα, σαν να μην υπήρξε ποτέ το προηγούμενο διάστημα. Εντάξει, μια μέρα είναι. Θα την παλέψεις με το γνώριμο τρόπο: αφοσίωση στα καθήκοντα σου το πρωί, χαλάρωση στο σπίτι το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μέρες σαν τη σημερινή αναρωτιέσαι τι πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Μπορείς να γίνεις ένας/μια στυγνός/ή επαγγελματίας ή ένας/μια εκ πεποιθήσεως αισθηματίας, ένας/μια επαναστάτης/επαναστάτρια ή ένας/μια κυνικός/η τεχνοκράτης. Μη σκοτίζεσαι. Οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι μέχρι το τέλος δεν ξέρουν τι θέλουν να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές το να σκέφτεσαι σου μοιάζει τόσο πολύπλοκη διαδικασία και τόσο ξένη προς τον εαυτό σου που προτιμάς ν’ αποθεώνεις το ένστικτο σου. Ναι, ωραία τεχνική! Μπράβο! Είδαμε πόσο σε έχει βοηθήσει διαχρονικά αυτό! Σήμερα λοιπόν που το μυαλό σου μοιάζει πιο καθαρό και από διαμάντι, μπορείς να μιλήσεις έξω από τα δόντια και όποιον πάρει ο χάρος. Όνειρα γλυκά ένστικτο! Καλημέρα λογική μου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό σήμερα απ’ το να έρχεσαι αντιμέτωπος/η στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με μπλαζέ υφάκια, ξερόλες κάθε είδους και ύφους και υπεροπτικά σχόλια δήθεν αυτοπεποίθησης. Σου θυμίζει κάποιους/ες από τη δουλειά σου αυτή η περιγραφή; Τυχαίο; Δεν νομίζω…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

ΟΚ, το έχουμε καταλάβει πως οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Όμως μέχρι να σε ενθουσιάσει αληθινά κάποιος/α ή, ώσπου να πάψεις να έχεις υψηλές προσδοκίες από το πρώτο λεπτό που γνωρίζεις κάποιον/α, μην ανακοινώνεις (παραπονιέσαι) σε όλους πως ζεις ακόμη ένα συναισθηματικό κραχ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες, με όλο και πιο ανησυχητική συχνότητα καταλαβαίνεις/μαθαίνεις/ακούς για το πόσο ανειλικρινείς είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό αντί να σε κάνει κι άλλο καχύποπτο/η, σε εκνευρίζει αφόρητα! Πρόσεξε που και πως ξεσπάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το facebook ανοιχτό όλη τη μέρα, τρεις ταυτόχρονες συζητήσεις στο MSN και πολλές προτάσεις για βραδινή έξοδο. Δεν είναι περίεργο, σήμερα που είσαι πιο δημοφιλής και από τηλεοπτική περσόνα, νιώθεις πιο μοναχικός/ή από ποτέ; Α ρε Τοξότη, είσαι τόσο γοητευτικά παράξενο πλάσμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα επιτρέπεται: να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και την επικοινωνία σου, να προτιμήσεις την παρέα σου από ακόμη μια έξοδο με τον/την σύντροφο σου ή τις υπερωρίες στο γραφείο, να χαμογελάς ακόμη κι αν δεν έχεις λόγο (μόνο και μόνο που θα τσαντίσεις μερικούς/ες με αυτή τη συμπεριφορά). Σήμερα απαγορεύεται: Η γκρίνια, η μιζέρια, να στέκεσαι σε ένα ακουστικό παραπάνω από 20 λεπτά και να ακούς τα ίδια παράπονα που έχεις ξανασυζητήσει εκατοντάδες φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Και θες και δεν θες ενδώσεις. Και σε κολακεύει το ενδιαφέρον και σε αφήνει λίγο αδιάφορο/η. Σε τι αναφέρομαι; Μα στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από εκείνον/η που συνεχίζει να σε κυνηγά εδώ και καιρό ή που είσαστε μαζί μέχρι που έκανε μια μεγαλειώδη κοτσάνα και σε πληγώσει. Ερώτηση κρίσεως: Αξίζει να του/της δώσεις (ακόμη) μια ευκαιρία;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχει πάντα μια διαφορά ανάμεσα στον έρωτα όπως τον ζούμε τις πρώτες μέρες και στον έρωτα όπως εξελίσσεται μετά από λίγο καιρό. Για εσένα αυτή η διαφορά είναι χάσμα αστρονομικών αποστάσεων. Το ζήτημα είναι γιατί συνεχίζεις να ερωτεύεσαι ανθρώπους που προτιμούν να αυξάνουν αντί να γεφυρώνουν αυτό το χάσμα; Σήμερα διαλογίσου πάνω σε αυτή τη συμπεριφορά σου…

Πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ