Χαμός με Βαμβακούλα: «Φοράει τα ρούχα των γυναικών, θα μας πάρει μέχρι και τα σουτιέν» (vid)

Χαμός με Βαμβακούλα: «Φοράει τα ρούχα των γυναικών, θα μας πάρει μέχρι και τα σουτιέν» (vid)

«Δεν υπάρχει θέμα, του το χαρίζω, είχε ξεχάσει και τι νούμερο φοράει»

Ένταση σημιουργήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/10) του ριάλιτι του ΣΚΑΪ I’m a celebrity get me out of here ανάμεσα στις γυναίκες της πράσινης ομάδας και τον Νίκο Βαμβακούλα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Λίλη στην κάμερα: «Τα λόγια είναι περιττά. Τι να λέμε τώρα. Το βλέπετε; Θα σας το δείξω. Εδώ γράφει το πουκάμισο large και έχουμε γράψει Νίκος Βαμβακούλας, που ο Νίκος Βαμβακούλας είναι extra large. Που σημαίνει ότι το πουκάμισο αυτό άνηκε σε μένα. Το δέχτηκε. Τι να λέμε τώρα; Δεν υπάρχει θέμα, του το χαρίζω, είχε ξεχάσει και τι νούμερο φοράει. Χθες έπλυνα δικό μου πουκάμισο και το κρέμασα και του είπα πού το έχω κρεμάσει, ενημέρωσα και τη Στέλλα “Στέλλα είναι δίπλα στο δικό σου εσώρουχο, μην το πειράξει κανένας”. Πάω λοιπόν εγώ σήμερα που ο ήλιος έχει στεγνώσει τα πάντα, πάω να δω πού είναι το πουκάμισο. Το πουκάμισο εξαφανισμένο

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Ο Μαρέσκα στην «OPAP Arena» πριν 15 ημέρες – Η… μοιραία συνύπαρξη του Τριτσώνη με Μαρέσκα και Μάσα! (pics)

Στη συνέχεια, έπεται ο διάλογος του Νίκου Βαμβακούλα και της Ιωάννας Λίλη στην κάμερα για το πουκάμισο.

Ν.Β.: Και γω large έχω, να ‘το.

Ι.Λ.: Εγώ λυπάμαι, δεν το παίρνω τώρα, θα το δώσω για καθάρισμα. Θέλω να έχει τη δική μου… δε θα τα πειράζεις ρε, τα ρούχα. Ρε, θα σε μαστιγώσω τώρα. Ρε, το καταλαβαίνεις ότι δε θα πειράζεις τα ρούχα εκεί που τα απλώνω;

Ν.Β.: Έρχονται μόνα τους.

Ι.Λ.: Άκου με λίγο. Εκεί που απλώνει ο καθένας, δε θα τα πειράζεις.

Ν.Β.: Και πού να ξέρω εγώ πού απλώνεις; Κι εγώ άπλωσα εκεί.

Για να καταλήξει η Ιωάννα Λίλη στην κάμερα δείχνοντας το πουκάμισο που ήταν δικό της και το… άρπαξε ο Νίκος Βαμβακούλας. «Το έχει μαρκάρει, το έχει δεχτεί, ενώ φοράει extra large. Τι να πω, μέχρι να φύγουμε από τη ζούγκλα θα μας έχει πάρει και τα εσώρουχα και τους στηθόδεσμους, θα τα έχει πάρει και αυτά. Αχ ήμαρτον».

Από την μεριά της, και η Στέλλα Γεωργιάδου έχει τα ίδια παράπονα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. «Θέλω να καταγγείλω κάτι πολύ σοβαρό που συμβαίνει στο camp της πράσινης ομάδας Ο Νίκος Βαμβακούλας παίρνει τα ρούχα όλων μας, δεν ξέρει που απλώνει τα ρούχα του, δεν ξέρει που αφήνει τα ρούχα του και ό,τι βρει το φοράει. Τον έπιασα λοιπόν στα πράσα να παίρνει το παντελόνι μου, αυτό που είναι small, να το παίρνει να το φορέσει. “Φοράω κι εγώ small” μου λέει. Παιδιά έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Ο Νίκος Βαμβακούλας αρπάζει ό,τι βρει, όπου το βρει για να το φορέσει. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό».

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ