Αίας Μανθόπουλος: Ο «άγνωστος» πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω μετά θάνατον (vid)

Αίας Μανθόπουλος: Ο «άγνωστος» πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω μετά θάνατον (vid)

Ήταν στην κατοχή του από το 2005

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα (20/10) συγγενείς και φίλοι στον Αίαντα Μανθόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συγγενείς και φίλοι πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 11.00 π.μ στο Κοιμητήριο Παιανίας, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση της φάσης των «16» και ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά τον θάνατό του το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, η οικογένεια του ηθοποιού πρόκειται να δωρίσει τα όργανά του.

Στην προσωπική του ζωή, ο Αίας Μανθόπουλος είχε αποκτήσει τρία παιδιά, από δύο διαφορετικούς γάμους, ενώ τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του βρισκόταν η Ελισάβετ Σταματοπούλου.

Η ίδια, μιλώντας στις τηλεοπτικές εκπομπές μετά τον θάνατό του, εξέφρασε το τεράστιο κενό που άφησε στη ζωή της ο Αίας Μανθόπουλος και τον πόνο της.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη ψυχή μου», ήταν τα πρώτα της λόγια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ενώ στο Πρωινό δήλωσε: «Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ».

Ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω μετά τον θάνατό του

Την ίδια στιγμή, στο επίκεντρο βρίσκεται ο πύργος που κατέχει στη Ρουμανία και ο οποίος παραμένει «ορφανός». Σύμφωνα με το Happy Day, ο συγκεκριμένος πύργος είχε αποτελέσει «αγκάθι» για το διαζύγιό του με την ηθοποιό και μητέρα δύο εκ των τριών παιδιών του, Στέλλα Τσιάτσιου, καθώς στα δικαστήρια που ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους, τον διεκδικούσαν και οι δύο.

Ο πύργος είχε αγοραστεί από το ζευγάρι το 2005, με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο ηθοποιός εκείνη τη χρονιά από ελληνική τράπεζα. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η αναπαλαίωσή του, αντί να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, έμεινε κλειστός για 5 χρόνια, μέχρι το 2010, όπου το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Πηγή: Athensmagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ