Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει το ειδύλλιο με τον Κόλιν Φάρελ – Το μήνυμα του Τζάστιν Τιμπερλέικ που τη διέλυσε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει το ειδύλλιο με τον Κόλιν Φάρελ – Το μήνυμα του Τζάστιν Τιμπερλέικ που τη διέλυσε

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από την επερχόμενη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me».

Ήταν μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Κόλιν Φάρελ.

Όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της «The Woman in Me» που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου, η ποπ σταρ περιγράφει την καυτή συναναστροφή της με τον διάσημο ηθοποιό.

Στο απόσπασμα που βλέπει το φως της δημοσιότητας, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει πως έκανε σχέση με τον ηθοποιό που εκείνη την εποχή γύριζε το «S.W.A.T.».

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Χάνφμαν 2-0: Πάτησε γκάζι και δεν ξανά είδε πίσω του ο Στέφανος

Όπως και στο παρελθόν, όταν ένιωθα τόσο δεμένη με έναν άντρα, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό. Ότι απλά περνούσαμε καλά, ότι σε αυτή την περίπτωση ήμουν ευάλωτη επειδή δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Τζάστιν

Σύμφωνα με τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια επισκέφθηκε τον ηθοποιό στο πλατό πριν ξεκινήσουν μια παθιασμένη σχέση δύο εβδομάδων.

«Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο. Παλεύαμε τόσο παθιασμένα σαν να ήμασταν σε αγώνα δρόμου» περιγράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η διάσημη τραγουδίστρια θυμάται πως δεν είχε ξεπεράσει ακόμα τον χωρισμό από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ όταν βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Κόλιν Φάρελ «The Recruit» το 2003.

«Όπως και στο παρελθόν, όταν ένιωθα τόσο δεμένη με έναν άντρα, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό. Ότι απλά περνούσαμε καλά, ότι σε αυτή την περίπτωση ήμουν ευάλωτη επειδή δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Τζάστιν», γράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Στην πρεμιέρα του Κόλιν Φάρελ δήλωνε στους δημοσιογράφους πως οι δυο τους δεν έβγαιναν. «Είναι ένα γλυκό γλυκό κορίτσι. Δεν τρέχει τίποτα. Μόνο φιλαράκια» δήλωνε τότε ο Κόλιν Φάρελ.

Μια δήλωση που ώθησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να φύγει από την εκδήλωση μόλις έφυγαν οι παπαράτσι.

Αργότερα ωστόσο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιβεβαίωσε πως το ειδύλλιό τους δεν ήταν «τίποτα σοβαρό». «Ναι τον φίλησα… είναι ο πιο γλυκός, ο πιο καυτός άντρας στον κόσμο».

Το μήνυμα του Τζάστιν Τιμπερλέικ που διέλυσε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με το Time, δεν αναλύει το τέλος της περιπέτειάς της με τον Κόλιν Φάρελ, ωστόσο παραδέχεται ότι για μια στιγμή σκέφτηκε πως θα μπορούσε να υπάρχει κάτι εκεί.

«Οι απογοητεύσεις στην ερωτική μου ζωή ήταν μόνο ένα μέρος του πόσο απομονώθηκα. Ένιωθα τόσο αμήχανα όλη την ώρα».

Σε άλλο απόσπασμα η τραγουδίστρια περιγράφει πόσο τη διέλυσε το μήνυμα του Τζάστιν Τιμπερλέικ που τερμάτιζε τη σχέση τους.

«Εγώ ήμουν σε κώμα στη Λουιζιάνα και εκείνος έτρεχε ευτυχισμένος στο Χόλιγουντ» περιγράφει η τραγουδίστρια.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα έβαλε και με τα media που εκείνη την εποχή την κατηγορούσαν πως ράγισε την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής αφού ο frontman των NCYNC είχε αφήσει να εννοηθεί πως τον απάτησε στο βίντεο κλιπ του «Cry Me a River».

Ωστόσο παραδέχτηκε πως υπήρξε άπιστη γράφοντας ότι κάτι έκανε με τον χορευτή Wade Robson όταν έμαθε για την απιστία του Τζάστιν Τιμπερλέικ με άλλη διάσημη γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ