Στέφανος Κασσελάκης: Για αυτό το λόγο δεν διέρρευσαν φωτoγραφίες από τον γάμο του με τον Tyler!

Στέφανος Κασσελάκης: Για αυτό το λόγο δεν διέρρευσαν φωτoγραφίες από τον γάμο του με τον Tyler!

Όλο το παρασκήνιο

Γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς του Τάιλερ πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 19/10 ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το σύμφωνο συμβίωσης που σύναψε με τον επί χρόνια σύντροφό του Τάιλερ Μακμπεθ, πραγματοποίησε γάμο στο Σάουθ Χάμπτον σε μία βίλα σε κλειστό κύκλο. Ενώ, ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή τα «δεσμά» Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ.

Για το γεγονός μίλησε ο Θανάσης Τσίτσας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος μίλησε ζωντανά από τη Νέα Υόρκη, ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιήσει φωτογραφίες από το γεγονός καθώς θέλει να βάλει στην άκρη τα προσωπικά του ζητήματα και να δώσει βάση στο πολιτικό του στίγμα αφού σήμερα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ομογένεια.

Διαβάστε επίσης: Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς: Το «θωρηκτό» Νίκολα Μιλουτίνοφ και τα στατιστικά που «τρομάζουν» (vid, pics)

Τατσόπουλος για Κασσελάκη: «Ζει ανάμεσα σε πάμπλουτους ανθρώπους και ήρθε να «αγοράσει» ένα αριστερό κόμμα» (video)
Την άποψη ότι οι συγκρούσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσουν σε διάσπαση, εξέφρασε ο πολιτικός και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα περισσότερα μέλη του κόμματος, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ» με αφορμή το «φαινόμενο» Στέφανος Κασσελάκης. Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο του Tyler Mcbeth πριν τον γάμο του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο Κασσελάκης είναι ένας άλλος κόσμος, ζει ανάμεσα σε πάμπλουτους ανθρώπους και έρχεται να αγοράσει ένα κόμμα. Είναι φαινόμενο Μπερλουσκονιμού», είπε και πρόσθεσε: «η ιδιοτυπία εδώ είναι ότι ένας Μπερλουσκόνι, έρχεται να ‘αγοράσει’ ένα αριστερό κόμμα» και όχι -όπως είπε- ένα δεξιό συντηρητικό.

Στην ερώτηση αν ο Στέφανος Κασσελάκης παραμείνει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «πιθανόν να παραμείνει αλλά θα αποχωρήσει το κόμμα».

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ