«Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι κατινίστικο» – Η Σίσσυ Χρηστίδου «δίκασε» τον Νίκο Συρίγο

«Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι κατινίστικο» – Η Σίσσυ Χρηστίδου «δίκασε» τον Νίκο Συρίγο

«Το σχόλιο που έκανες είναι ο καθρεπτισμός της ελληνικής κοινωνίας και της παγκόσμιας που όταν γίνεται κάτι σε ένα σπίτι...»

Με αφορμή τον χωρισμό της Τζόρτζιας Μελόνι με τον σύζυγό της Αντρέα Τζιαμπρούνο, ένα σχόλιο του Νίκου Συρίγου φαίνεται να ενόχλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία θέλησε να τοποθετηθεί. Την ίδια στιγμή, τους έκανε με τα «κρεμμυδάκια» η Σίσσυ Χρηστίδου, όλους αυτούς που δεν δέχονται τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων.

«Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι κατινίστικο»

Ν.Σ: Βλέπεις τι γίνεται; Να βγαίνει να νοικοκυρέψει μια χώρα και να μην μπορεί να νοικοκυρέψει το ίδιο της το σπίτι;.

Σ.Χ: Αχ, είναι πολύ κατινίστικο αυτό το σχόλιο που κάνεις Νίκο και με γαργαλάς. Δεν είναι υποκρισία. Μπορείς να της χρεώσεις αυτό στη Μελόνι; Έχουμε τόσα να της χρεώσουμε.

Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, θα ήθελα. Το σχόλιο που έκανες είναι ο καθρεπτισμός της ελληνικής κοινωνίας και της παγκόσμιας που όταν γίνεται κάτι σε ένα σπίτι και βγαίνουμε και το παίζουμε έξυπνοι από το άλλο σπίτι και λέμε “δεν μπορεί να μαζέψει το σπίτι της και θέλει να μαζέψει τη χώρα”.

Αυτό που της συνέβη φέρνει τον κόσμο με την πλευρά της, μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν μπορεί να καθρεπτίζει την ίδια για αυτά που έκανε ο σύζυγός της.

Το καρφί της Σίσσυς Χρηστίδου στον Γιώργο Λιάγκα για την στάση του στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και την τηλεθέαση

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τα όσα έγιναν μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για του ομοφυλόφιλους.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι ο κόσμος. Αυτό έχει έναν σεβασμό. Το ότι ακολουθεί κάθε εκπομπή, αυτό που ο κόσμος την καθοδηγεί να ακολουθήσει είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Πέρα από αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας, ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να φέρουμε νούμερα, γιατί αυτό είναι το κριτήριο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από εκεί και πέρα είναι και ένας οδηγός για εμάς για να δούμε και ο κόσμος τι θέλει να δει από εμάς. Παίρνουμε κάθε φορά αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής και λέμε: αυτό άρεσε στον κόσμο, αυτό δεν άρεσε, αυτό μας καθοδηγεί. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό είναι ένα εργαλείο», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA, ως σχόλιο στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα.

 

«Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο ότι η διαχείριση είναι πολύ σημαντική για το πώς θα διαχειριστείς έναν τέτοιο καλεσμένο αλλά και να μην περάσεις τα δικά σου όρια. Όλοι έχουμε έναν αξιακό φραγμό και ο καθένας έχει διαφορετικά όρια.

Πάντως η θέση της Φαίης είναι η πιο γενναία, ότι εγώ το έκανα στο παρελθόν αλλά πλέον δεν το κάνω, δεν φιλοξενώ στην εκπομπή μου απόψεις τέτοιου τύπου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: Athensmagazine.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ