Ελένη Φουρέιρα: Οι νονοί στη βάφτιση του γιου της και το όνομα που θα του δώσουν

Ελένη Φουρέιρα: Οι νονοί στη βάφτιση του γιου της και το όνομα που θα του δώσουν

Όλες οι πληροφορίες για την βάφτιση του γιου Φουρέιρα - Μποτία.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά η Ελένη Φουρέιρα αφού κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια που την απολαμβάνουμε και στον ρόλο του κριτή στο Fame Story έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για την βάπτιση του μωρού της.

Νέες λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου της ήρθαν στη δημοσιότητα. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες από τον Γιώργο Αρσενάκο το μυστήριο θα γίνει μετά την άνοιξη του 2024.

Διαβάστε επίσης: Μάχες σε όλα τα μέτωπα…

Το ζευγάρι ήδη έχει κάνει συζητήσεις για τους δυο νονούς, αλλά και για το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή «Γεια Σου» όπου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Μποτία. Οι νονοί θα είναι δύο, ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας Πέτρος Τσαπαρδόνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης.

Το ζευγάρι δεν επέλεξε ισπανικό όνομα για τον γιο του αλλά ένα αρχαιοελληνικό, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μετά την άνοιξη, ώστε ο γιος τους να έχει κλείσει έναν χρόνο ζωής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα γίνει ένα ωραίο πάρτι για τη βάφτιση, ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα δεν σχεδιάζουν προς το παρόν αλλά ούτε στο άμεσο μέλλον να παντρευτούν.

Δείτε το απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ