Μάχες σε όλα τα μέτωπα…

Μάχες σε όλα τα μέτωπα…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βλέπει όλα τα παιχνίδια σαν να μην υπάρχει αύριο. Και μια… πινελιά, για το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Με όσα έχουν συμβεί μετά το 49’ του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένο ότι στο λιμάνι πρέπει να βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Για να ανταπεξέλθουν οι πειραιώτες σε όλες τις δυσκολίες, πρέπει να είναι ενωμένοι και να μπαίνουν στο γήπεδο, λες και δεν υπάρχει αύριο. Μια γροθιά, αρχής γενομένης από την μάχη της Κρήτης, κόντρα στον δυνατό ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Παίκτες από διάφορα τμήματα γιόρτασαν μαζί το Halloween

Μια μικρή παρένθεση. Για μένα, το παιχνίδι με την ομάδα του Νταμπράουσκας είναι το δυσκολότερο που θα κληθεί να παίξει στην επαρχία. Ο ΌΦΗ στην έδρα του, έχει δώσει τέσσερα ματς και δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Έχει παραχωρήσει ισοπαλία στον Ατρόμητο και έχει κερδίσει τον Άρη με 3-2 και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, χωρίς να δεχθεί γκολ!

Ως εκ τούτου, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να μην κάνουν το παραμικρό λάθος για να στείλουν μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους. Ένα μήνυμα που θα γράφει ότι αυτή η ομάδα δεν λυγίζει από τιμωρίες και αποφάσεις δικαστηρίων.

Ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα, έχει μπροστά του δύο μάχες. Η μία αγωνιστική, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και η δεύτερη στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Στην πρώτη θα… πολεμήσουν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του και στη δεύτερη το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της ομάδας από την ημέρα που βγήκε η απόφαση με την τιμωρία του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν ότι θα πάνε στην εφέσεων για να βρουν το δίκιο τους.

Οι ποδοσφαιριστές για να βρουν το δικό τους, πρέπει να κάνουν εμφανίσεις όπως αυτή με την Γουέστ Χαμ. Που υποδέχθηκαν τους Άγγλους και δεν τους… κέρασαν γλυκό του κουταλιού, αλλά δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα.

Η νίκη κόντρα σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ είναι τεράστια ακόμα και αν το ματς έληγε 1-0 και ο Ολυμπιακός να σκόραρε στην μοναδική του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν επέτρεψαν στους Άγγλους να απειλήσουν και αυτοί ήταν που βρήκαν δίχτυα και μείωσαν στην μοναδική τους καλή στιγμή στο ματς.

Μια εμφάνιση που γέμισε τον κόσμο και πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια. Ξεκίνημα το βράδυ της Δευτέρας, στο Ηράκλειο.

Υ.Γ. Η Δευτέρα δεν έχει φυσικά μόνο το μεγάλο ματς στην Κρήτη. Έχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Και όχι ένα από τα πολλά που θα δώσουν οι ομάδες. Το πρώτο που ο Κώστας Σλούκας θα έρθει στο ΣΕΦ, ως αντίπαλός. Αυτές οι επιστροφές δεν περνάνε απαρατήρητες. Ούτε στο εξωτερικό, ούτε φυσικά στην χώρα μας.

Το ΣΕΦ πρέπει να είναι καμίνι, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσει ο κόσμος το παραμικρό δικαίωμα. Και τους λόγους τους ξέρετε…

Ο στόχος είναι ένας. Να γίνει το… 3-0 στα φετινά παιχνίδια και όχι ο παίκτης που έκανε στην φιέστα του πρωταθλήματος, υπόκλιση στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ