Η κόρη της Χάιντι Κλουμ γιόρτασε το Halloween μόνο με τα εσώρουχα

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ γιόρτασε το Halloween μόνο με τα εσώρουχα

Η κόρη του supermodel Χάιντι Κλουμ τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στο πάρτι της μητέρας της. Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων για τη Λένι Κλουμ.

Με μια εντυπωσιακή και άκρως τολμηρή εμφάνισή της η Λένι Κλουμ τράβηξε πάνω της όλα τα βλήματα στο 22ο ετήσιο ετήσιο Halloween Party της μητέρας της στη Νέα Υόρκη.

Στην εκδήλωση, η Λένι Κλουμ εμφανίστηκε ντυμένη Strawberry Shortcake, δηλαδή τη χαρακτηριστική κούκλα και χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από την εταιρεία American Greetings τη δεκαετία του 1980.

Η Λένι Κλουμ φορούσε μια ροζ περούκα, ένα ανοιχτό ροζ σουτιέν με φράουλα και κρατούσε για τσάντα ένα δοχείο με πραγματικές φράουλες.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασορτί ανοιχτό ροζ σορτσάκι, πράσινο και λευκό ριγέ κολάν και χρυσές γόβες με πλατφόρμες.

Από την άλλη μεριά, η Χάιντι Κλουμ εδώ και μέρες κρατούσε σε αγωνία τους followers της, καθώς έδινε μικρές λεπτομέρειες από τη στολή που θα φορούσε.

Το «παγώνι» Χάιντι Κλουμ

Η βασίλισσα του Halloween αποκάλυψε τη στολή της για το 2023. Ένα γιγάντιο παγώνι που συνοδεύεται από ένα σμήνος φτερών.

Το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια του «Project Runway», είναι διάσημη για το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της στη Νέα Υόρκη, όπου καταφθάνει πάντα με μια περίτεχνη στολή.

Ντυμένη με ψεύτικα φτερά στο χαλί έξω από το πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Marquee στο Chelsea, η Klum και οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν σε μια ανθρώπινη πυραμίδα.

Οι ακροβάτες στριφογύριζαν, διπλώνονταν και πετούσαν στον αέρα σε μια μαγευτική επίδειξη, κρύβοντας την Klum που περίμενε σκυμμένη στο έδαφος.

Τα πόδια και τα χέρια των χορευτών ανέβηκαν προς τα πάνω για να αποκαλύψουν μια σειρά από γιγαντιαία φτερά και η Klum σύρθηκε μέσα από αυτό το σετ ποδιών και χεριών και στάθηκε στο κέντρο, πάνω στους μηρούς ενός από τους συντρόφους της. Ένα προσθετικό ράμφος στο πρόσωπό της συνέδεε το όλο κοστούμι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ