Τζόνι Ντεπ: «Μου αρέσουν οι Ρωσίδες γιατί είναι… κουλτουριάρες»

Τζόνι Ντεπ: «Μου αρέσουν οι Ρωσίδες γιατί είναι… κουλτουριάρες»

Ο Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στη Μόσχα και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μερικές ενδιαφέρουσες κοπέλες της περιοχής.

Ο Τζόνι Ντεπ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, δήλωσε ξεκάθαρα την αδυναμία που τρέφει στις Ρωσίδες, καθώς στα μάτια τους φαίνονται «χίλια χρόνια κουλτούρας».  Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας εν ζωή, όχι μία αλλά δύο φορές, μίλησε για τις γυναίκες της Ρωσίας, παραδεχόμενος ότι ανέκαθεν ένιωθε να ελκύεται από τη σλαβική εμφάνιση.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ομολόγησε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μερικές ενδιαφέρουσες κοπέλες της περιοχής, σύμφωνα με το Russian TV.

Μάλιστα, ο Τζόνι ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ότι οι Ρωσίδες έχουν ιδιαίτερα όμορφα χαρακτηριστικά. Έτσι, αναφέρθηκε- που αλλού- στα μάτια τους δηλώνοντας ότι σε αυτά φαίνεται η πολύχρονη κουλτούρα τους. «Οι Ρωσίδες έχουν στα μάτια τους χίλια χρόνια κουλτούρας. Δεν γίνεται να μην σου αρέσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός έφτασε στη Μόσχα στις 27 Μαΐου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος Hollywood Vampires που έχει δημιουργήσει με θρύλους της ροκ όπως ο Alice Cooper και ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία, ο ηθοποιός έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε το μουσείο του Ρώσου ποιητή Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι και φωτογραφήθηκε με φόντο την προτομή του Ιωσήφ Στάλιν στην Κόκκινη Πλατεία.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ