Αποκάλυψη 35 χρόνια μετά: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν μέσα στον τάφο σαν ζωντανός, είχε μουμιοποιηθεί»

Αποκάλυψη 35 χρόνια μετά: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν μέσα στον τάφο σαν ζωντανός, είχε μουμιοποιηθεί»

«Όταν πέθανε η Χριστίνα, χρειάστηκε να ανοίξουμε τον τάφο του...»

Μια αποκάλυψη που ήρθε 35 χρόνια μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Ωνάση ταράζει τα «νερά». Σύμφωνα με τον Γιώργο Χατζητάκη ο χρυσός κληρονόμος είχε μουμιοποιηθεί και ήταν σαν ζωντανός μέσα στον τάφο του.

Ήταν 23 Ιανουαρίου 1973, όταν ο Αλέξανδρος Ωνάσης, σε ηλικία 24 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά το αεροπορικό δυστύχημα που είχε στο Ελληνικό. Αυτή ήταν και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

 

15 χρόνια αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου 1988, φεύγει από τη ζωή και η αδελφή του, η Χριστίνα Ωνάση, και σήμερα βγαίνει στο φως μια συγκλονιστική είδηση για εκείνες τις μέρες. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το θανάσιμο μυστικό της τελευταίας του πτήσης.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο Γιώργος Χατζητάκης, επί χρόνια καμαρότος στη θαλαμηγό «Χριστίνα». Η αποκάλυψη, λοιπόν, που κάνει για τον Αλέξανδρο Ωνάση συγκλονίζει…

«Ο Αλέξανδρος ήταν ταριχευμένος. Και θα σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στους δικούς μου ανθρώπους. Όταν πέθανε η Χριστίνα, χρειάστηκε να ανοίξουμε τον τάφο του Αλέξανδρου γιατί έμπαζε από κάπου νερά. Και αυτό που αντικρίσαμε ήταν κάτι που δεν μου φεύγει από το μυαλό.

Υπήρχε κανονικά μέσα στον τάφο ο Αλέξανδρος σαν ζωντανός. Είχε μουμιοποιηθεί. Είχε το δέρμα του κανονικά. Τον είδα με τα μάτια μου και η εικόνα αυτή με συντροφεύει μέχρι και σήμερα», είπε ο Γιώργος Χατζητάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ