Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ προμηθεύουν με πόσιμο νερό το Φλιντ

Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ προμηθεύουν με πόσιμο νερό το Φλιντ

Πατέρας και γιος, οι Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ δημιούργησαν τη φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιάλωσης νερού, JUST WATER και ανέλαβαν την αποστολή να προμηθεύσουν με νερό την πόλη Φλιντ!

Πατέρας και γιος, οι Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ δημιούργησαν τη φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιάλωσης νερού, JUST WATER και ανέλαβαν την αποστολή να προμηθεύσουν με νερό την πόλη Φλιντ στην πολιτεία Μίσιγκαν των ΗΠΑ που πλήττεται εδώ και χρόνια από την «κρίση νερού».

Μέχρι τώρα δώρισαν 9.200 μπουκάλια νερού στην πόλη.

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγος του ηθοποιού, ράπερ Γουίλ Σμιθ και μητέρα του Τζέιντεν στηρίζει επίσης τις προσπάθειές τους.

Η «Τζάντα επισκέφθηκε το Φλιντ και συναντήθηκε με τη δήμαρχο» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της JUST WATER, Άιρα Λόφερ.

Αφορμή για την περιβαλλοντική αφύπνιση του Τζέιντεν ήταν η ενασχόληση με το σέρφινγκ στον ωκεανό σε ηλικία 10 ετών. Αισθάνθηκε άβολα με τις ποσότητες πλαστικών μπουκαλιών που είδε να επιπλέουν γύρω του και επέμεινε η οικογένειά του να κάνει κάτι για τα πλαστικά απορρίμματα που καταστρέφουν τη γη.

«Μία εταιρεία γεννήθηκε από την αγάπη ενός παιδιού για τον ωκεανό» δήλωσε ο Γουίλ Σμιθ στο AP.

Η οικογένεια Σμιθ κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται για ένα brand διασημοτήτων που πωλούν νερό. Στους βασικούς στόχους της εταιρείας περιλαμβάνεται η παραγωγή επίπλων για σχολικές αίθουσες από χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού και η μείωση των πλαστικών και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα παγκοσμίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ