Ο 27χρονος γιος του Σταμάτη Γαρδέλη είναι ίδιος ο πατέρας του – Η απίστευτη ομοιότητα τους (pic)

Ο 27χρονος γιος του Σταμάτη Γαρδέλη είναι ίδιος ο πατέρας του – Η απίστευτη ομοιότητα τους (pic)

Σαν δυο...σταγόνες!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει δύο γιους, τον 27χρονο Νικόλα και τον 29χρονο Διονύση. Ο μικρός του γιος είναι ίδιος ο πατέρας του, καθώς έχουν απίστευτη ομοιότητα.

Πριν μερικά χρόνια καιρό ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε με τον μικρό του γιο σε θεατρική παράσταση και τα φλας …πήραν φωτιά. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη για τη νοσηλεία του στο Δαφνί.

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ΕΠΟ- Αυτοί είστε : Τόσο μικροί και τόσο υποτελείς- Δεν επιθυμεί την κάθαρση η Κυβέρνηση

Παρά τη σπανιότητα των φωτογραφιών των γιων του, μερικά στιγμιότυπα αποκαλύπτουν την εκπληκτική ομοιότητα του Νικόλα με τον πατέρα του.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία ο μικρός είναι κούκλος και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον 27χρονο γιο του

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο “Στούντιο 4”, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε αναφερθεί και στην πρώην σύζυγό του λέγοντας: «Η μητέρα των παιδιών μου από τους πρώτους μήνες της σχέσης με καθησύχασε ότι θα μεγαλώσει τα παιδιά σωστά και πραγματικά τους παρείχε ένα πολύ σωστό μεγάλωμα, έκανε δύο εξαιρετικά παιδιά.

Ο λόγος που παντρεύτηκα με την μητέρα των παιδιών μου ήταν επειδή εξαρχής της είχα πει πως έχω σκοπό να παντρευτώ, να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω. Εκείνη ήταν σύμφωνη με αυτό. Είναι μια σπουδαία γυναίκα, ένας χαρακτήρας πολύ ισχυρός. Αγαπάει και σέβεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Είμαι περήφανος και για τους δύο γιους μας, σήμερα ο ένας είναι 27 ετών και ο άλλος 29».

Προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως κατά καιρούς έχει αναφερθεί στους δύο γιους του.

Εκτός από τα βιολογικά του παιδιά, έχει υιοθετήσει και τον Μουσταφά, ένα παιδάκι από τη Σερβία. Μπορεί να τον έχει δει μονάχα από φωτογραφίες, όπως του παρέχει μία μικρή συνδρομή κι έχει την έγνοια του σαν να ήταν δικό του παιδί.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ