Απίστευτη αντίδραση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ούρλιαζε στο γκολ του Μπακασέτα (pic, vid)

Απίστευτη αντίδραση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ούρλιαζε στο γκολ του Μπακασέτα (pic, vid)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν στην Opap Arena και παρακολούθησε μαζί με την οικογένειά της τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Γαλλία, με απίστευτους πανηγυρισμούς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν στην Opap Arena και παρακολούθησε μαζί με την οικογένειά της τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Γαλλία, με την ίδια να ποστάρει την αντίδρασή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Εθνική μας υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (21/11) τους «τρικολόρ» στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και η Ελληνίδα παρουσιάστρια είδα από κοντά την Εθνική μας να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης μέσα από τα playoffs του Nations League.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιωαννίδης έκανε όσα δεν κατάφερε ο… Χάαλαντ (pic, vid)

Η παρουσιάστρια μάλιστα πανηγύρισε έξαλλα, ουρλιάζοντας για το πρώτο γκολ της γαλανόλευκης που σημείωσε ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας.

«Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε οικογενειακώς τον αγώνα Ελλάδας-Γαλλίας. Μοναδική εμπειρία! Μπράβο Ελλάδα μας! ΥΓ: Οι πανηγυρισμοί και τα ουρλιαχτά που ακούτε- ανάμεσα τους και το δικό μου -είναι στο δεύτερο γκολ.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ποστάρισμά της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ