Survivor 2024: Πάνω 10.000 ευρώ σε Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004! Απόφαση σοκ από τον ποδοσφαιριστή

Survivor 2024: Πάνω 10.000 ευρώ σε Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004! Απόφαση σοκ από τον ποδοσφαιριστή

Αποκλειστική βόμβα!

Survivor 2024 spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με τα ονόματα που σκάνε να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Ατζούν αρχίζει να φτιάχνει τις δύο ομάδες και ήδη σας έχουμε αποκαλύψει αρκετά ονόματα που πιθανότατα θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τούρκος παραγωγός έχει ανοίξει την αντζέντα του και προσπαθεί να κλείσει ότι καλύτερο μπορεί ώστε ο κύκλος να απογειωθεί σε τηλεθέαση, μετά την απογοήτευση του Survivor All Star.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Κουντέ με το γεμάτο καλεντάρι!

Η αλήθεια για τους παλαιότερους παίκτες που θα πάρουν μέρος δεν είναι ακριβώς αυτή που προβάλλεται από τα Μέσα. Σίγουρα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα αλλά οι τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι λίγοι παίκτες (4-5) για θα προστεθούν ως «αλατοπίπερο» στις δύο ομάδες.

Αρχικά θα υπάρχει η ομάδα των Μαχητών με παίκτες που δεν είναι ευρέως γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό. Από την άλλη θα υπάρχει η ομάδα των Διασήμων, όπως την είχαμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή παίκτες γνωστοί από την τηλεόραση και τον αθλητισμό. Ένας από αυτούς θα είναι και ο ποδοσφαιριστής που θα σας αποκαλύψουμε. Πριν κάνουμε αυτό όμως να σας πούμε ότι υπάρχει η σκέψη στον Ατζούν τους παλαιότερους παίκτες να τους βάζει ενδιάμεσα ως προσθήκες και να μην ξεκινήσουν από την αρχή.

Survivor 2024 spoiler: Ποιον Πρωταθλητή Ευρώπη του 2004 θέλει ο Τούρκος παραγωγός

Πρόκειται για παλιό «έρωτα» του Ατζούν, καθώς ο παίκτης έχει ακουστεί και για προηγούμενα Survivors. Ο λόγος για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής και του Παναθηναϊκού ακούστηκε έντονα για το Survivor και πληροφορίες μας αναφέρουν πως η πλευρά της παραγωγής τον πλησίασε πάλι. Όχι τον ίδιο, αλλά το περιβάλλον του.

«Τον θέλουμε και με περισσότερα από 10.000 ευρώ την εβδομάδα», ήταν η τοποθέτηση της παραγωγής, με την απάντηση που πήραν να είναι ξακάθαρη! «ΌΧΙ, Ποτέ»….

Ποιοι είναι οι λόγοι της άρνησης; Πολλοί. Αρχικά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε πάρει ακριβές μεταγραφές στην καριέρα του και δεν έχει κανένα οικονομικό θέμα ο άνθρωπος. Επίσης πρόσφατα παντρεύτηκε Μάιρα Παπαϊωάννου, κόρη του Πανουργιά Παπαϊωάννου, προέδρου του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα έγιναν και γονείς.

Εκτός όμως ότι ο Γιούρκας έχει λυμένα τα οικονομικά του για όλη του την ζωή, πλέον ασχολείται και με την πολιτική και στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ιωαννίνων και παρότι δεν εξελέγη, γνωρίζει πολύ καλά πως ενδεχόμενο συμμετοχή του στο Survivor θα τον «βλάψει» πολιτικά. Επομένως ο Ατζούν «έφαγε χυλόπιτα» και κοιτάζει άλλες λύσεις.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ