Κατάθεση ψυχής από Βάσω Λασκαράκη: «Έπαθα κρίση πανικού λίγο αφότου ήρθε η Εύα στη ζωή μου και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία…»

Κατάθεση ψυχής από Βάσω Λασκαράκη: «Έπαθα κρίση πανικού λίγο αφότου ήρθε η Εύα στη ζωή μου και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία…»

«Με συγκράτησαν ο Ρέππας και ο Παπαθανασίου, που μου είπαν: Βάσω, δεν είσαι μόνο μάνα, έχεις και τη ζωή σου»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό Vita, αποκαλύπτοντας πως έπαθε κρίση πανικού λίγο αφότου ήρθε η κόρη της, Εύα, στη ζωή και ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

«Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα ορμώμενη από την κρίση πανικού που έπαθα λίγο αφότου ήρθε η Εύα στη ζωή μου. Ήταν μια εποχή που αποφάσισα να κάνω και θέατρο, γιατί πίστευα ότι δεν θα είχα άλλες προτάσεις. Ξαφνικά όμως βρέθηκα να έχω πάρα πολλές και επέλεξα τελικά να κάνω το Σόι», δηλώνει η Βάσω Λασκαράκη.

«Έπειτα από δέκα μήνες που θήλαζα αποκλειστικά, βρέθηκα να κάνω και τηλεόραση και θέατρο, με αποτέλεσμα να λείπω από το σπίτι και το παιδί μου 15 ώρες και πάνω στον μήνα να πάθω την πρώτη κρίση πανικού, ξεσπώντας σε κλάματα ενώ οδηγούσα για το θέατρο», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

Βάσω Λασκαράκη
Βάσω Λασκαράκη

«Στους δύο μήνες ζήτησα παραίτηση από το θέατρο. Με συγκράτησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, που μου είπαν: Βάσω, δεν είσαι μόνο μάνα, έχεις και τη ζωή σου. Έτσι αποφάσισα να ολοκληρώσω τη σεζόν αλλά είπα ότι δεν θα έκανα ξανά θέατρο μέχρι να το επιλέξω συνειδητά. Κι έτσι φτάσαμε στο 2023», καταλήγει η Βάσω Λασκαράκη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ