Τα αστρολογικά tips της ημέρας (1/6)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (1/6)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι θα ήταν υπέροχο να βρισκόσουν σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη με λιγότερες σκοτούρες και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όμως δεν είσαι και το να φαντασιώνεσαι αντί να δουλεύεις μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πολλές φορές το έχουμε επαναλάβει πως οφείλεις να εκπονήσεις πρωτότυπα σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν, αν έχεις ήδη ξεκινήσει να τα πλάθεις στο μυαλό σου, θα αρχίσεις τη βασανιστική μελέτη του τι χρειάζεσαι από οικονομικής άποψης ώστε να εκπληρωθούν. Αν όμως δεν έχεις κουνήσει ακόμη το δαχτυλάκι σου, ένα σοκ στην δουλειά ίσως σε αναγκάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι πάντα πρόκληση για έναν/μια Καρκίνο πως θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καριέρα του, ανάμεσα στην ανάγκη του για εξασφάλιση και την απαίτηση για προκλήσεις. Τις επόμενες μέρες πιθανόν να αναβιώσει αυτός ο εσωτερικός πόλεμος με αφορμή, είτε μια προσωπική έκρηξη στον εργασιακό σου χώρο, είτε γιατί μαθαίνεις ξαφνικά πως οι προοπτικές στην τωρινή σου θέση ψαλιδίζονται επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Για το επόμενο διήμερο ίσως είσαι λίγο μαγκωμένος/η στην επικοινωνία σου με γονείς ή/και τον/την προϊστάμενο σου. Όμως αν παραβλέψουμε αυτό το μικρό εμπόδιο, έχεις τόση ενέργεια, πάθος και ένταση για ζωή που με το ζόρι σε κρατάμε. Ο αστρολόγος σου βαρέθηκε να σου προειδοποιεί για παρορμητικές κινήσεις και να σου κόβει τα φτερά. Σήμερα ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι θες και για τις ζημιές συζητάμε από αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και δεν είσαι προγραμματισμένος/η από τη φύση να λειτουργείς με αίσθημα ανωτερότητας προς τους συνανθρώπους σου, τελευταία το μόνο που συναντάς εκεί έξω είναι μισάνθρωποι και η φύση μεταμορφώνεται σε πολεμοχαρή. Ουδέν σχόλιο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν σήμερα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει σκοτεινή διάθεση, να μην θέλει να μιλά σε άνθρωπο ή να ξεσπά άγρια με ασήμαντες αφορμές, να ξέρεις πως δεν έχεις χάσει την αίσθηση του μέτρου. Απλά έχεις καταπιέσει μέσα σου πολλά συναισθήματα και συνεχίζεις. Ως πότε όμως;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Λένε πως τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει έναν/μια Σκορπιό από την εκπλήρωση ενός στόχου. Τι γίνεται όμως όταν καλείται να αναδιαμορφώσει πλήρως τους στόχους του εξαιτίας παραγόντων που δεν είναι στο χέρι του νʼ αλλάξουν; Τις επόμενες μέρες, η εργασιακή καθημερινότητα πιθανόν να κλονιστεί από δονήσεις αρκετών ρίχτερ: συνάδελφοι παραιτούνται ή απολύονται, φήμες κυκλοφορούν για αλλαγές, εντάσεις κυριαρχούν. Για να δω τα αντανακλαστικά σου τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σεξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν οι συναισθηματικές σου κεραίες βρίσκονται σε κατάσταση υπερδιέγερσης (όπως σήμερα για παράδειγμα) είναι λες και οι γύρω σου το οσμίζονται και θέλουν ν’ αρπαχτούν από μια συμβουλή σου, μια άποψη ή να τους λύσεις τα προβλήματα τους λες και είσαι ο Χάρι Πότερ με το μαγικό ραβδί. Η απάντηση ενός/μιας σοφού/ης Αιγόκερου θα ήταν: «Έχω τα δικά μου προβλήματα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπάθησε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί στο μυαλό σου τριγυρίζουν τόσες τρελές και παλαβές σκέψεις, που πάνω στην σύγχυση σου μπορεί να κάνεις πράγματα ή να ξεστομίσεις λόγια που θα τα μετανιώσεις. Πρόσεχε…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα και για μερικές μέρες, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ένα τεράστιο δίλημμα μέσα σε κάποιες παρέες ή στις σχέσεις συναδέλφων σου: α) σε ελκύει κάποιος/α που κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί είναι φίλος/η; β) αντιλαμβάνεσαι μέσα στις παρέες ή τον χώρο εργασίας σου πως παίζουν μυστικά ή υπόγειες συνεννοήσεις; γ) καλείσαι να παίξει τον μεσάζοντα ανάμεσα σε άτομα που έχουν τσακωθεί. Πολύ δολοπλοκία τέλος πάντων ρε παιδί μου…

Πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ