Οι ACID ARAB στον πολυχώρο ΣΗΜΕΙΟΝ PIRÉE στις 2/6 (vid)

Οι ACID ARAB στον πολυχώρο ΣΗΜΕΙΟΝ PIRÉE στις 2/6 (vid)

Το Σάββατο (2/6) οι αστέρες της ηλεκτρονικής μουσικής, ACID ARAB, θα δώσουν το παρών στον πολυχώρο ΣΗΜΕΙΟΝ PIRÉE, για τα 15 χρόνια της Klik records.

Οι Γάλλοι Guido Minisky και Herver Carbalho δημιούργησαν τους ACID ARAB κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Η φόρμουλά τους, απλή σαν σύλληψη, πολύπλοκη και απαιτητική στη δημιουργία της, γεννήθηκε φέρνοντας δύο κόσμους σε επαφή. Αυτό του Δυτικού deep και electro acid ήχου και του μουσικού πλούτου της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Ένα μίγμα γεννημένο σε μια πολυπολιτισμική πρωτεύουσα σαν το Παρίσι, με στόχο να δώσει στην Αραβική κουλτούρα το χώρο που της αξίζει μέσα στη Δυτική ηλεκτρονική μουσική κοινότητα. Και φυσικά το πείραμα πέτυχε, ακούει δε σε ονόματα όπως  «Stil» και  «Gul l’Abi». Μια ματιά στο πρόγραμμα των ασταμάτητων εμφανίσεών τους σε μουσικά φεστιβάλ όπως το Sonar, το Fusion και το Melt, και στα ταξίδια τους από τον παγωμένο Ευρωπαϊκό Βορρά, μέχρι την ταραγμένη Μέση Ανατολή όπου παρουσιάζουν τα μοναδικά τους set σε Ιερουσαλήμ και Ραμάλλα, αρκεί για να πείσει πως οι Γάλλοι Acid Arab δεν βρίσκονται τυχαία στη θέση τους.

Το Σάββατο, 2 Ιουνίου, οι ACID ARAB θα βρίσκονται στο ΣΗΜΕΙΟΝ για να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια της Klik records. Μαζί τους, Glass Coffe, Dj Snatch, Nikos Morfesis, Cleopatra Fyntanidou, Theo Tag και φυσικά η Bikos Cola, το μοναδικό αναψυκτικό με φυσικό μεταλλικό νερό, για ένα μοναδικό party, όπως ξέρουμε. Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ