Τέιλορ Χάουαρντ : Από την «αγκαλιά» των Καρντάσιαν στις σελίδες αντρικού περιοδικού

Τέιλορ Χάουαρντ : Από την «αγκαλιά» των Καρντάσιαν στις σελίδες αντρικού περιοδικού

Η σέξι 22χρονη καλλονή... άνοιξε τα φτερά της.

H Τέιλορ Χάουαρντ είναι γνωστή στην Αμερική από τη συνεργασία της με τη μικρή αδερφή της Kιμ Καρντάσιαν, Kάιλι Ζένερ, καθώς είναι το πρόσωπο που διαφημίζει τα καλλυντικά της. Σήμερα, η καλλονή από τις Η.Π.Α άνοιξε… τα φτερά της και βρέθηκε να φιγουράρει στη δημοσιότητα ως το αγαπημένο κορίτσι διάσημου αντρικού περιοδικού.

Η Τέιλορ, διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και μια σιλουέτα που… σκοτώνει. Γι αυτό το λόγο η ηλεκτρονική έκδοση του Maxim, αποφάσισε να καλωσορίσει το καλοκαίρι μαζί της και να την παρουσιάσει στους αναγνώστες του. Το 22χρονο μοντέλο, στη μίνι συνέντευξη που έδωσε στο αντρικό περιοδικό, δήλωσε πως η αγαπημένη της σεξουαλική φαντασίωση είναι να κάνει έρωτα στην παραλία και αποκάλυψε πώς μπορεί να την κερδίσει ένας άντρας.

«Μου αρέσει ο σύντροφός μου να είναι ρομαντικός και να έχει χιούμορ. Δεν τον θέλω καθόλου ακατάστατο και ανοργάνωτο. Δεν το αντέχω», είπε χαρακτηριστικά και στην ερώτηση ποιο σημείο του κορμιού της θέλει να δείχνει περισσότερο στο Instagram, απάντησε τα χείλη της!

Απολαύστε την: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ