Δίνει χιλιάδες ευρώ για να μπουν στο Survivor: «Χρυσάφι» σε αυτούς τους παίχτες από τον Ατζούν, 50% θα φτάσει η τηλεθέαση

Δίνει χιλιάδες ευρώ για να μπουν στο Survivor: «Χρυσάφι» σε αυτούς τους παίχτες από τον Ατζούν, 50% θα φτάσει η τηλεθέαση

«Χρυσάφι» σε αυτούς τους παίχτες από τον Ατζούν, 50% θα φτάσει η τηλεθέαση

Έρχεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και ενώ οι Μαχητές φαίνεται να έχουν βρεθεί και να ικανοποιούν τους συντελεστές, η σύνθεση της ομάδας των Διασήμων παρουσιάζεται ως μία πρόκληση υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία της παραγωγικής εταιρείας είναι να σχηματίσει μια ομάδα Διασήμων με νέα πρόσωπα, ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην επιτυγχάνεται, και έτσι η επιστροφή παλαιών παικτών από προηγούμενες σεζόν είναι αναπόφευκτη. Φυσικά, οι υψηλές απαιτήσεις αμοιβής καθιστούν τη συγκεκριμένη επιλογή ιδιαίτερα δαπανηρή.

Survivor: Επιστροφές που όλοι περιμένουμε

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, προς το παρόν ο James Καφετζής κλήθηκε να επιστρέψει στο Survivor, με πρόταση αμοιβής που αγγίζει τα 7 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως, ένα ποσό που ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Επιπλέον, παρόμοιες προτάσεις έχουν υποβληθεί και προς άλλους παλαιούς παίκτες όπως η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της Μαρίας Αντωνάς, καθώς η πρόταση που της έχει υποβληθεί είναι ατομική. Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί πρόταση για επιστροφή στο Survivor.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κλειδώσει η τελική σύνθεση της ομάδας των Διασήμων, που αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ