Μεσουρανούσε στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 & όμως «κατάφερε» να εξαφανιστεί: Η σπάνια φωτογραφία της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά

Μεσουρανούσε στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 & όμως «κατάφερε» να εξαφανιστεί: Η σπάνια φωτογραφία της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά

Εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ασχολείται με κάτι διαφορετικό

Μεσουρανούσε στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 για πολύ καιρό και όμως «κατάφερε» να εξαφανιστεί, ο λόγος για την Τζέλλα Παυλάκου.

Η Τζέλα Παυλάκου μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990 στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1. Παράλληλα εργαζόταν σε εφημερίδες από τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Από το 1990 και για αρκετά χρόνια παρουσίαζε “Τα Νέα του ΑΝΤ1” καθώς και τα μεταμεσονύκτια δελτία. Μάλιστα στην αρχή της καριέρας της ήταν η συμπαρουσιάστρια του Θοδωρή Δρακάκη στο μεσημβρινό δελτίο του ΑΝΤ1.

Τζέλα Παυλάκου: Δείτε πώς είναι 30 χρόνια μετά τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 η γνωστή δημοσιογράφος και με τι ασχολείται

Εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ασχολείται με κάτι διαφορετικό. Σήμερα η Τζέλα Παυλάκου ζει στο Χαλάνδρι και συνεχίζει να ασχολείται με τη δημοσιογράφια. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ραδιόφωνο έχει εκφωνήσει και δελτία ειδήσεων.

Η σπάνια φωτογραφία της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ