Αποκάλυψη «βομβα» Βίβιαν Κοντομάρη για Γιάννη Μπέζο: «Φοβόμουν! Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα»

Αποκάλυψη «βομβα» Βίβιαν Κοντομάρη για Γιάννη Μπέζο: «Φοβόμουν! Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα»

«Όλοι έκαναν παράπονα όταν τελείωσε».

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε η Βίβιαν Κοντομάρη για τον Γιάννη Μπέζο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show».

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός, που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε για την επαγγελματική, αλλά και για την προσωπική της πορεία, για την αγάπη της για το θέατρο, τον φόβο της για την απόρριψη, τη σχέση της με τους γονείς, αλλά και με τον μονάκριβο γιο της.

«Φοβόμουν! Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα»

Στην αρχή δεν είχε πάρει την τηλεόραση με καλό μάτι γιατί φοβόταν την έκθεση, όπως εξομολογήθηκε. Μάλιστα, ο φόβος της ήταν αυτός που της στέρησε μία συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο.

«Έχω μετανιώσει που απέρριψα τηλεοπτική συνεργασία με Γιάννη Μπέζο. Φοβόμουν την έκθεση και δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Στη σχολή δε είχαμε κάνει καν μαθήματα με κάμερες». «Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη».

«Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. “Μην μου ξαναμιλήσεις” μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει “δεν θα μου ξαναμιλήσεις;” και της λέω “φυσικά θα σου ξαναμιλήσω”».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ