Αυτή είναι η 60χρονη που σαρώνει στο onlyfans και αναζητούσε όλη η Βραζιλία (pics)

Αυτή είναι η 60χρονη που σαρώνει στο onlyfans και αναζητούσε όλη η Βραζιλία (pics)

Έχει αναστατώσει τους πάντες...

Μία άγνωστη γυναίκα 60 ετών από τη Βραζιλία, η οποία είχε καταφέρει μέσα από το onlyfans να συγκεντρώσει έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό συνδρομητών, δημιουργώντας ένα μύθο πίσω από το ποια είναι και φυσικά να κερδίσει πολλά χρήματα αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες ημέρες!

Πρόκειται για μία γυναίκα από το Σαντος της Βραζιλίας γεννημένη το 1964 μητέρα δύο αγοριών!

Διαβάστε επίσης: Η εντυπωσιακή «μαθήτρια» του La Casa de Papel σε ακατάλληλες φωτογραφίες – Χαμός στα social!

Η Fabiene Rodrigues Laranjeira, περί αυτής ο λόγος, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ήταν αυτή που κρυβόταν πίσω από το nickname της συγκεκριμένης χρήστριας που είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών της Βραζιλίας και πλέον απολαμβάνει τη δημοσιότητα που κέρδισε χωρίς καν να το επιδιώξει!

Πλέον και μέσα από το Facebook αλλά και μέσα από το Instagram συγκεντρώνει followers και δημοσιεύει ένα πιο ήπιο υλικό με στόχο φυσικά να την ακολουθήσουν στη συνδρομητική πλατφόρμα

Για όσους δεν γνωρίζουν το OnlyFans είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακής συνδρομής που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να κερδίζουν χρήματα από τους χρήστες που συνδράμουν στο περιεχόμενό τους.

Οι δημιουργοί μπορούν να προσφέρουν βίντεο, φωτογραφίες, και άλλα είδη περιεχομένου στους συνδρομητές τους. Αν και η πλατφόρμα έχει γίνει γνωστή για την χρήση της από ενήλικες δημιουργούς περιεχομένου, προσφέρει επίσης έναν χώρο για μουσικούς, fitness εκπαιδευτές, και άλλους επαγγελματίες να μοιράζονται τη δουλειά τους και να επικοινωνούν με το κοινό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ