«Έχασα 10 κιλά λίπος τον τελευταίο χρόνο» – Το μυστικό που άφησε «μισή» την Τίνα Μεσσαροπούλου (vid)

«Έχασα 10 κιλά λίπος τον τελευταίο χρόνο» – Το μυστικό που άφησε «μισή» την Τίνα Μεσσαροπούλου (vid)

«Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει “τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ”»

Στην αλλαγή του σώματός της μετά από απώλεια βάρους, αναφέρθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έχω δύο παιδιά, 16 και 14 χρονών. Έχω χάσει 10 κιλά τον τελευταίο έναν χρόνο και 3 μήνες. Τα κιλά που ακούς, είναι 10 κιλά λίπος. Εγώ είμαι στρατιώτης, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνω από τον στόχο μου. Δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα ή διατροφή στη ζωή μου. Δεν ανέβαινα στη ζυγαριά», δήλωσε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε επίσης: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Φραν Ναβάρο της Πόρτο για την επίθεση

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς προέκυψε αυτή η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και ποια ήταν εκείνη η στιγμή που… γύρισε ο διακόπτης: «Κάποια στιγμή, η κουμπάρα μου στην παραλία μού είπε πως πρέπει να κάνω γυμναστική. Είπα δεν πάει άλλο και ξεκίνησα πιλάτες. Εγώ δεν έτρωγα, τώρα τρώω. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν έτρωγα και αποθήκευα πάρα πολύ λίπος. Εγώ πάχαινα χωρίς να το καταλαβαίνω. Δε ζυγιζόμουν κιόλας. Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει “τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ”. Είμαι καλά γενικότερα. Η διατροφή είναι υγεία. Το πρωί ξυπνάω 05:30 π.μ.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ